Wozniacku už netrénuje Richard Sánchez

SITA|1. feb 2012 o 17:05

Wozniacka naďalej zostáva bez grandslamového titulu a v súčasnosti jej patrí až 4. pozícia v hodnotení WTA.

KODAŇ. Len dva mesiace trvala spolupráca bývalej svetovej jednotky tenistiek Caroline Wozniackej s trénerom Richardom Sánchezom. Podľa slov hráčkinho otca Piotra pre stredajšie vydanie denníka Ekstra Bladet nedostávala 21-ročná Dánka zo spolupráce so španielskym koučom nové impulzy.

Bývalý tréner Srbky Jeleny Jankovičovej Sánchez sa ujal Wozniackej začiatkom decembra, ale výsledkom jeho pôsobenia bolo len štvrťfinále na grandslamovom Australian Open, v ktorom rodáčka z Odense nestačila na Belgičanku Kim Clijstersovú a prišla aj o post prvej hráčky ženského renkingu.

Sánchez sa pre spomenutý denník vyjadril, že je nemožné mať súčasne dvoch trénerov, pretože Caroline bola z toho len zmätená: "Piotr má svoj vlastný systém, ja mám môj."

Wozniacka naďalej zostáva bez grandslamového titulu a v súčasnosti jej patrí až 4. pozícia v hodnotení WTA. Jej otec sa údajne nechce vrátiť k tomu, že by viedol dcéru sám.

Portál Polski Tenis referoval, že za Wozniackou odletel v stredu do Dubaja kormidelník Maciej Domka. Doterajší kouč Alicje Rosolskej povedal: "Od štvrtka budeme trénovať. Neviem však zatiaľ žiadne podrobnosti a chcem zdôrazniť, že nie som koučom Caroline." Spomenutý web uviedol, že v decembri bol sparingom Wozniackej Poliak Dawid Olejniczak.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Wozniacku už netrénuje Richard Sánchez