Werder do Atén bez zraneného Jansena

SITA|21. okt 2008 o 09:04

O prvé víťazstvo v skupinovej fáze futbalovej Ligy majstrov sa bude nemecký Werder Bremen.

ATÉNY. O prvé víťazstvo v skupinovej fáze futbalovej Ligy majstrov sa bude nemecký Werder Bremen na horúcej gréckej pôde Panathinaikosu Atény biť v stredajšom zápase bez útočníka Daniela Jansena.

Duel dôležitý pre postupové ambície oboch súperov B-skupiny vynechá dánsky legionár pre problémy s achilovkou. Zranenie si odniesol zo sobotňajšieho bundesligového zápasu s Borussiou Dortmund (3:3) a do Atén neodcestuje. Werder zápasí s traumou nezvládnutých zápasových koncoviek, čo potvrdilo aj domáce stretnutie s Borussiou. V záverečných minútach totiž domáci síce dvakrát skórovali zásluhou Claudia Pizarra, ale v nadstavenom čase dovolili vyrovnať Mohamedovi Zidanovi.

"Môžeme hovoriť o našej nedôslednosti a hlúposti, ale pravda je tá, že v záveroch strácame príliš veľa bodov," varoval reprezentačný stredopoliar Torsten Frings.

V nedeľu netrénovali s mužstvom ani brazílske hviezdy Diego a Naldo, ale do stredy by mali byť v poriadku rovnako ako švédsky kanonier Markus Rosenberg, ktorý proti Dortmundu nehral pre narazený bok.

Panathinaikos má v hlavnej fáze Ligy majstrov na konte dve prehry a zápas s Werderom bude mať preň existenčný význam.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Werder do Atén bez zraneného Jansena