Weiss ml. chce odohrať derby Old Firm od začiatku

SITA|29. dec 2010 o 13:05

Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss ml. verí, že vo víkendovej edícii najväčšieho škótskeho derby "Old Firm" dostane šancu od úvodných minút.

GLASGOW. Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss ml. verí, že vo víkendovej edícii najväčšieho škótskeho derby "Old Firm" dostane šancu od úvodných minút, vo svojom prvom meraní síl glasgowských mužstiev nastúpil mladý krídelník hosťujúci v kádri Rangers až v 79. min. Zverenci Waltera Smitha vtedy zvíťazili na ihrisku Celticu 3:1.

"Proti Celticu som v októbri nefiguroval v základe, dúfam však, že cez víkend sa mi to podarí. Mužstvo ako Rangers chce neustále víťaziť," nechal sa počuť 21-ročný rodený Bratislavčan, ktorý sa na ostatnom úspechu "jazdcov" v zápase s Motherwellom (4:1) podieľal gólom a dvoma finálnymi prihrávkami, pre portál www.nst.com.

Aktuálnym lídrom škótskej Premier League 2010/2011 je Glasgow Rangers s dvojbodovým náskokom pred svojím mestským rivalom, obhajcovia celkového prvenstva Rangers majú navyše zápas k dobru.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Weiss ml. chce odohrať derby Old Firm od začiatku