Vůjtek má ďalšie starosti. Graňákov štart nie je istý

(Autor: TASR)
SITA|19. apr 2013 o 17:28

Zloženie obrany na šampionát robí trénerovi reprezentácie vrásky. S Dominikom Graňákom ho čaká stretnutie v utorok.

BRATISLAVA. Účasť hokejového obrancu Dominika Graňáka v slovenskom reprezentačnom tíme na nadchádzajúcich majstrovstvách sveta (3. - 19. mája) je zatiaľ otázna.

Opora Dinama Moskva hovorila v piatok s reprezentačným trénerom Vladimírom Vůjtkom, ale definitíva ešte nepadla. "Zablahoželal som mu k titulu. V nedeľu sa vracia na Slovensko, v utorok príde za nami na zraz, sadneme si spolu a predebatujeme ešte túto tému. Potom uvidíme, čo bude ďalej," informoval Vladimír Vůjtek.

Práve zloženie defenzívy robí reprezentačnému koučovi najväčšie vrásky na čele. Zo zdravotných dôvodov sa mu ospravedlnili reprezentačné stálice a opory Ivan Baranka a Tomáš Starosta, otáznik visí aj nad Graňákom.

"Oproti vlaňajšku sme v príprave spokojnejší s výsledkami, ale stále máme problémy. Len veľmi ťažko sa nahrádzajú Starosta či Baranka. Ich neúčasť je citeľným oslabením mužstva," pripustil Vůjtek.

V piatok už s mužstvom trénoval aj útočník Marcel Haščák, ktorý hral ešte v pondelok extraligové finále a potom mal pár dní voľno. Proti Česku by mal nastúpiť v útoku s Markom Daňom a Andrejom Šťastným.

"Do bránky pôjde Janus, nastúpi už aj Jurčina. Hrať nebude Stümpelov prvý útok," doplnil Vůjtek.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Vůjtek má ďalšie starosti. Graňákov štart nie je istý