Volejbalistky Nitry získali Trofej Štefana Pipu. Som nadšený, vravel tréner

Volejbalistky Nitry oslavujú víťazstvo v Slovenskom pohári.
Volejbalistky Nitry oslavujú víťazstvo v Slovenskom pohári. (Autor: TASR)
TASR|6. feb 2022 o 22:25

Vo finále zdolali súperky z Bratislavy.

Niké Superfinále Slovenského pohára žien

Volley project UKF Nitra - VK Slávia EU Bratislava 3:0 (14, 20, 16)

za 99 minút, rozhodovali: Královič, Juráček, 100 divákov.

UKF: Bodnárová 6, Silvová 12, Krajčírová 7, Hudecová 24, Dias Godoi 3, da Matová 2, liberka Španková (Laučíková 1). Tréner: F. Bočkay

Slávia: A. Fričová 3, Alvesová 5, Sprattová 0, Doludová 7, Páneková 3, Hašková 3, liberka Magdinová (Palkovičová 11, Košíková 0, Piatukhova 0, Kucserová 0, Horváthová 0). Tréner: M. Matušov

KOMÁRNO. Volejbalistky Volley project UKF Nitra sa stali víťazkami Niké Slovenského pohára žien.

V nedeľnom finále v Komárne triumfovali nad hráčkami VK Slávia EU Bratislava hladko 3:0 na sety a premiérovo získali Trofej Štefana Pipu.

Zaskvela sa nitrianska smečiarka Romana Hudecová, ktorá zaznamenala 24 bodov a stala sa MVP zápasu.

Dejiskom Niké Superfinále Slovenského pohára bola Mestská športová hala v Komárne, ktorá hostila všetky semifinálové a finálové stretnutia mužov aj žien.

Nitra postúpila do finále po sobotňajšom víťazstve nad VK Brusno 3:1, Slávia EU v druhom semifinále vyhrala nad bratislavským VKP jasne 3:0.

Hlasy po zápase /zdroj: svf.sk/:

František Bočkay, tréner Volley project UKF: "Som nadšený! Sme maximálne šťastní, že sme získali túto trofej. Pre Nitru a vedenie nášho klubu je to veľká vec. Taktické pokyny sme naplnili do poslednej bodky a hrali veľmi koncentrovane. Prvý cieľ v sezóne sme splnili a teraz sa môžeme sústrediť na domácu ligu."

Michal Matušov, tréner VK Slávia EU: "V prvom rade gratulujem Nitre k zisku pohára. Hrala lepšie a nám v zápase nefungovalo takmer nič. Mali sme zlú distribúciu lôpt od nahrávačky a neútočili sme vôbec dobre. Zle sme mali zorganizovanú obranu na sieti aj v poli. Nitrianky boli v zápase lepšie a preto zvíťazili."

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Volejbal»Volejbalistky Nitry získali Trofej Štefana Pipu. Som nadšený, vravel tréner