"Vojna" MANU s Realom naberá na obrátkach

Nezrealizovaný prestup Cristiana Ronalda z Manchestru United do Realu Madrid rozpútva medzi oboma klubmi vášne.
Nezrealizovaný prestup Cristiana Ronalda z Manchestru United do Realu Madrid rozpútva medzi oboma klubmi vášne. (Autor: SITA AP)
SITA|1. nov 2008 o 12:58

Čoraz ostrejšími výrazmi sa cez médiá "oslovujú" prezident španielskeho futbalového veľkoklubu Real Madrid Ramon Calderon a kormidelník anglického Manchestru United Alex Ferguson.

MANCHESTER/MADRID.

Dôvodom je nezrealizovaný prestup portugalského hráča Cristiana Ronalda, ktorý sa v uplynulej sezóne výraznou mierou zaslúžil o víťazstvo Manchestru United v Lige majstrov i domácej súťaži, z britských ostrovov do kráľovského klubu zo španielskej metropoly.

Madridčania sa v lete zákulisne snažili získať tohto momentálne asi najlepšieho futbalistu sveta, ale ManU ho odmietol pustiť a tak nakoniec rodák z Funchalu a jeden najvážnejších uchádzačov o titul Najlepšieho futbalistu sveta podľa FIFA a o Zlatú loptu, ostal v kádri “červených diablov”. "Ferguson je rozumovo nevyvinutý," vypustil pred niekoľkými dňami prvý muž Realu. Reakcia z opačnej strany nenechala na seba dlho čakať. "Ramon Calderon často zbytočne kazí vzduch," vrátil mu lodivod britského klubu.

Nachádzate sa tu:
Domov