Vittek v príprave v drese Norimbergu opäť dvojgólový

SITA|12. júl 2007 o 11:50

NORIMBERG 12. júla (SITA) - Slovenský futbalový reprezentačný útočník Róbert Vittek prispel v stredu večer k víťazstvu svojho tímu 1. FC Norimberg v prípravnom stretnutí s mužstvom z nižšej súťaže FSV ...

NORIMBERG 12. júla (SITA) - Slovenský futbalový reprezentačný útočník Róbert Vittek prispel v stredu večer k víťazstvu svojho tímu 1. FC Norimberg v prípravnom stretnutí s mužstvom z nižšej súťaže FSV Erlangen-Bruck dvoma presnými zásahmi. Dvadsaťpäťročný rodák z Bratislavy, ktorý mal v tomto zápase na rukáve kapitánsku pásku, zaťažil konto súpera v 47. a v 62. min, o päť minút neskôr uzavrel skóre na konečných 4:1 Vittekov partner z útoku Ivan Sajenko. Predovšetkým druhý gól úradujúceho najlepšieho Futbalistu SR bol ukážkový, keď zo 16 metrov nedal šancu domácemu gólmanovi.

Pred vypredaným hľadiskom v Erlangene (7500 divákov) sa o prvý presný zásah úradujúceho víťaza Nemeckého pohára postaral v 18. min nový muž v zostave trénera Hansa Mayera, grécky reprezentant Angelos Charisteas, pre ktorého to bol vôbec prvý zápas v drese 1. FCN.

Norimberčania tak neprehrali ani vo svojom treťom prípravnom dueli pred novou sezónou I. nemeckej bundesligy 2007/08. V stretnutí proti Erlangenu dal kouč Hans Mayer príležitosť celkovo 20 hráčom, celý zápas odohrali len obranca Reinhardt a už spomínaný odchovanec bratislavského Slovana. Druhý slovenský reprezentant v službách Norimbergu Marek Mintál pre ľahšie zranenie v stredu nenastúpil, rovnako ako Joshua Kennedy a Tomáš Galásek.


Výsledok prípravného stretnutia:

FSV Erlangen-Bruck - 1. FC Norimberg 1:4 (0:1)

Góly Norimbergu: Vittek 2, Charisteas, Sajenko, 7500 divákov (vypredané)

Róbert Vittek odohral celý zápas, mal na rukáve kapitánsku pásku a strelil dva góly, Marek Mintál nenastúpil.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Vittek v príprave v drese Norimbergu opäť dvojgólový