Víťaz Roland Garros Paes ďakuje Martine Navrátilovej

Leander Paes (vľavo) poďakoval Martine Navrátilovej (vpravo).
Leander Paes (vľavo) poďakoval Martine Navrátilovej (vpravo). (Autor: rolandgarros.com)
SITA|7. jún 2009 o 12:48

Čerstvý držiteľ parížskeho grandslamového titulu v mužskej štvorhre Leander Paes sa poďakoval bývalej tenisovej hviezde Martine Navrátilovej za podporu.

PARÍŽ.

Indický tenista spolu s Čechom Lukášom Dlouhým zdolali vo finálovom súboji mužskej štvorhry na Roland Garros juhoafricko-belgickú dvojicu Wesley Moodie - Dick Norman 3:6, 6:3, 6:2.

"Vždy, keď sa pozriem na človeka ako je Navrátilová, inšpirujem sa. Bolo to zvláštne, že práve na konci druhého setu, keď sme trošku znervózneli, Martina prišla a nadviazala očný kontakt. Lukáš urobil pri podaní tri dvojchyby. Povedal som mu na to iba jednu vec. V hľadisku je Martina. Pozri sa na ňu. Ona nás povzbudzuje," povedal už deväťnásobný držiteľ grandslamového titulu vo štvorhre.

Dva zo štyroch triumfov dosiahol 35-ročný Ind v miešanej štvorhre práve s Navrátilovou. "Martina je mojou spriaznenou dušou už roky. Keď mi diagnostikovali rakovinu a nemohol som sa postaviť na kurt, ona jednoducho prestala hrať miešané štvorhry, kým som sa nevrátil," dodal Paes.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Víťaz Roland Garros Paes ďakuje Martine Navrátilovej