Víťaz berie všetko. Budem extrémne pripravený, odkazuje Pirát Vémolovi

(Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|3. nov 2021 o 12:58

"Ten zápas zvládnem, ovládnem a ešte aj poriadne zarobím," hovorí slovenský bojovník.

BRATISLAVA. Samuel "Pirát" Krištofič prijal ponuku Karlosa Vémolu a je ochotný staviť na svoje víťazstvo v titulovom zápase výplatu.

Jeden z oboch aktérov sa tak stane nielen právoplatným šampiónom strednej váhy, ale pripíše si na svoje konto aj pekný balík peňazí. Ten menej šťastný odíde s prehrou i s prázdnymi rukami.

„Uležalo sa mi to v hlave a súhlasím, víťaz zoberie výplatu oboch! Neviem o tom, že niečo takéto sa už stalo u nás alebo v zahraničí. Toľko si (Karlos) plakal, až na to prišlo. Som teraz zvedavý na tvoje hysterické záchvaty. Najviac mi je ľúto tvojho krokodíla, ktorého teraz čaká diéta.

Možnože má na to (rozhodnutie) dopad aj to, ako extrémne makáme a ako sa posúvam vpred. Už teraz som niekoľkonásobne lepšie pripravený než na ostatné dva zápasy, ktoré som vzal na poslednú chvíľu.

Budem extrémne pripravený, som extrémne sebavedomý a verte mi, že ten zápas zvládnem, ovládnem a ešte aj poriadne zarobím,” odkázal Samuel Krištofič vo včerajšom videu, ktoré nahral pre svojich fanúšikov.

Kto odíde s titulom a komu ostanú len oči pre plač? Na jubilejnom turnaji Oktagon 30, ktorý sa uskutočni 30. decembra v pražskej O2 aréne, bude divákov čakať zaujímavé rozuzlenie tejto zápletky.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Víťaz berie všetko. Budem extrémne pripravený, odkazuje Pirát Vémolovi