Slovenky nedali gól náhradnej brankárke, skončili tretie na turnaji

Ženská futbalová reprezentácia Slovenska a Visit Malta Womens Trophy 2021.
Ženská futbalová reprezentácia Slovenska a Visit Malta Womens Trophy 2021. (Autor: Michal Vengloš/SFZ)
Sportnet|23. feb 2021 o 20:45

Tréner vyzdvihol výkon hráčok.

Visit Malta Womens Trophy

Rakúsko - Slovensko 1:0 (1:0)

Gól: 14. Hobingerová

Zostava SR: Korenčiová - Horváthová, Bartovičová, Fischerová, Zdechovanová (84. Košíková) - Mikolajová, Bíróová, Škorvánková (84. Ondrušová) - Hmírová, Šurnovská - Havranová (66. Sluková)

TA QUALI. Slovenská futbalová reprezentácia žien prehrala v utorok v stretnutí v rámci turnaja Visit Malta Womens Trophy na Malte s Rakúšankami 0:1.

Jediný gól zápasu strelila v 14. minúte z protiútoku Hobingerová. Slovenky nedokázali na nepriaznivý stav reagovať, hoci sa Rakúšankám pred zápasom zranila počas rozcvičky brankára Palová a na poslednú chvíľu ju musela zaskočiť Krammerová.

Zverenky trénera Petra Kopúňa na podujatí minulý týždeň zdolali domácu Maltu 4:0 a skončili na treťom mieste.

Víťazkami sa stali favorizované Švédky, ktoré v utorok zdolali domáci výber 3:0 a minulý týždeň zdolali Rakúsko vysoko 6:1.

Hlasy po zápase

Peter Kopúň, tréner SR žien: "Obojstranne dobrý až výborný zápas, do ktorého sme sa chytili neskôr, to sme už prehrávali 0:1. Ale zhruba od 20. až 25. minúty sme vstúpili do diania, vypracovali sme si aj šance, musíme príležitosti premietať. Verím, že v blížiacej sa kvalifikácii MS to tak bude. Som spokojný s odovzdaním sa dievčat, po prestávke sme robili veľa z toho, čo trénujeme, akou cestou vo futbale chceme ísť. Ak by sme dali jeden gól, usmievali by sme sa ešte viac. Z našej strany to bol vo vzájomných zápasoch s Rakúskom najlepší výkon." /zdroj: SFZ/


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Slovenky nedali gól náhradnej brankárke, skončili tretie na turnaji