Juventusu rýchly gól nestačil. Nevyužil šance, s Villarrealom remizoval

Radosť z vyrovnávajúceho gólu futbalistov Villarrealu.
Radosť z vyrovnávajúceho gólu futbalistov Villarrealu. (Autor: TASR/AP)
Sportnet, TASR|22. feb 2022 o 22:54 (aktualizované 22. feb 2022 o 23:10)

Až do 66. minúty viedol Juventus.

Liga majstrov 2021/2022

Osemfinále - prvý zápas:

Villarreal CF - Juventus Turín 1:1 (0:1)

Góly: 66. Parejo - 1. Vlahovič. Rozhodoval: Siebert (Nem.)

ŽK: Rulli - Rabiot

Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, P. Torres, Alfonso Pedraza (79. Estupinan) - Chukwueze (90. Pino), Capoue, Parejo, Moreno (79. Trigueros) - Lo Celso, Danjuma (90. Dia)

Juventus: Szczesny - De Sciglio (87. Pellegrini), Danilo, de Ligt, Alex Sandro (46. Bonucci) - Cuadrado, Locatelli (71. Arthur), Rabiot, McKennie (81. Zakaria) - Vlahovič, Morata

VILLARREAL. V utorňajšom úvodnom osemfinálovom stretnutí Ligy majstrov 2021/2022 Juventus Turín remizoval na ihrisku Villarrealu 1:1. Odveta je na programe v Turíne 16. marca.

ONLINE prenos

ste sledovali na tomto odkaze >>>

Priebeh zápasu Villarreal CF - Juventus Turín

I. polčas:

Juventus mal na pôde Villarrealu expresný štart. Už po pár sekundách si Dušan Vlahovič nabehol na pas Danila, v obkľúčení dvoch protihráčov si spracoval loptu na hrudi a z ťažkej pozície namieril presne k vzdialenejšej žrdi do protipohybu brankára Geronima Rulliho - 0:1.

Španielsky tím sa snažil o okamžitú odpoveď, po akcii Alfonsa Pedrazu zakončil Giovani Lo Celso tesne vedľa. V 17. minúte sa neujala ani šikovná pätička Arnauta Danjumu po prieniku Samuela Chukwuezeho. "Žltá ponorka" ďalej hľadala spôsoby ako preraziť súperovu defenzívu, no pozorne hrajúci obrancovia "Juve" jej veľa možností neponúkali.

II. polčas:

Rekordný taliansky šampión mohol druhýkrát gólovo udrieť hneď po zmene strán, no strela Alvara Moratu z prvej o meter minula ľavú žrď. Villarreal sa usiloval prepracovať k bráne súpera postupnými kombináciami, akcie ťahal najmä cez Lo Celsa. Po hodine hry prišli veľké chvíle Daniho Pareja.

V 61. min domáci stredopoliar ešte z veľkej diaľky mieril vysoko nad bránu hostí, no o päť minút neskôr už rozvlnil sieť, keď po presne načasovom pase Etiennea Capoueho za obranu strelou z prvej vyrovnal. Záver duelu sa niesol v bojovnom duchu, na ihrisku sa začalo iskriť, no tento vývoj nahrával hosťom.

V 85. minúte mohli strhnúť víťazstvo na svoju stranu, Vlahovič však svoj druhý gól v zápase nepridal, Rulli jeho pokus ľavačkou chytil a skóre sa tak už nezmenilo.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Juventusu rýchly gól nestačil. Nevyužil šance, s Villarrealom remizoval