Viktor Pešta vyhráva a vyzýva Attilu Végha!

Vladimír Bilohuščin|30. dec 2020 o 01:00

Pešta sa vo váhe do 93 kilogramov uviedol na parádu.

Viktor Pešta sa premiérovo predstavil vo váhe do 93 kilogramov. V tejto novej divízii ho ale preveril Brazílec Alcantara, ktorý má rovnako ako Viktor skúsenosti z UFC.

1.kolo 
Začiatok bol z oboch strán opatrný, až kým neprišlo k rýchlej výmene úderov, ktoré dopadli na obe strany. Po pár chvíľach Pešta využil svoju atletickosť a preniesol súboj na zem. Tu si pripravoval pozície a hrozil ground and poundom, až kým mu Brazílec nedal chrbát, kde po pár úderoch prišla rozhodujúca rana a ukončenie rozhodcom. 

Viktor Pešta vyhráva na TKO v prvom kole

Pešta: "Bol to nepríjemný súper, ale to som čakal. Vedel som, že je to výborný bojovník so skúsenosťami z UFC. Chcel som trochu zaboxovať, lebo on má tu zem výbornú, má čierny pás, Skúsil som to v postoji a ak by to nešlo, šiel by som na ten wrestling, ktorý mám v zálohe. Chcel som si pripraviť škrtenie, ale dobre to branil, tak som dal úder a vyšlo to. Myslím, že tá 93 je dobrá vaha, cítil som sa silný, rýchly, tvrdý. Dnes som bol plný energie. Karlos predo mnou utiekol do strednej váhy a ja chcem bojovať s najlepšími poloťžkými váhami. Týmto by som chcel vyzvať Attilu Végha, keďže on je najlepší!"

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Viktor Pešta vyhráva a vyzýva Attilu Végha!