Vieirov štart proti Taliansku stále otázny

SITA|5. sep 2007 o 15:24

MILÁNO 5. septembra (SITA) - Účasť kapitána francúzskej futbalovej reprezentácie Patricka Vieiru v sobotňajšom prestížnom kvalifikačnom stretnutí B-skupiny o postup na ME 2008 proti Taliansku je stále ...

MILÁNO 5. septembra (SITA) - Účasť kapitána francúzskej futbalovej reprezentácie Patricka Vieiru v sobotňajšom prestížnom kvalifikačnom stretnutí B-skupiny o postup na ME 2008 proti Taliansku je stále otázna. Zdravotný stav 31-ročného rodáka zo senegalského Dakaru sa už zlepšuje, no zástupcovia jeho zamestnávateľa Interu Miláno ešte nie sú o jeho dostatočnej fyzickej pripravenosti stopercentne presvedčení. "V priebehu posledného týždňa sa Patrick podrobil fyzioterapii, pracoval na svojej atletickej odolnosti, no lopty sa ešte nedotkol. Ak by v sobotu nastúpil, bolo by to veľké riziko. Verím, že všetci sa v tomto prípade zachovajú ako profesionáli," uvádza sa vo vyhlásení kondičného trénera "nerazzurri" Ivana Carminatiho publikovanom na internetovej stránke talianskeho denníka Gazzetta dello Sport.

Francúzsky kouč Raymond Domenech uviedol, že rozhodnutie bude len a len na hráčovi: "Problémy s jeho fyzickou kondíciou už pominuli. Ale či nastúpi, to sa musí rozhodnúť on sám. Ja nie som doktor a môžem zodpovedne prehlásiť, že počas 14 rokov som ani v jednom prípade u hráča neriskoval."


Nachádzate sa tu:
Domov