VIDEO: Zápas prerušila dymovnica medzi striedačkami. Rapáč: Podávame trestné oznámenie

Dymovnica v zápase HK Spišská Nová Vec - HK Dukla Trenčín.
Dymovnica v zápase HK Spišská Nová Vec - HK Dukla Trenčín. (Autor: Reprofoto Šport v RTVS)
Sportnet|28. okt 2022 o 22:30

Za domácim fanklubom si stojíme, napísal generálny manažér Spišskej Novej Vsi.

SPIŠSKÁ NOVÁ VES. Zápas 13. kola Tipos extraligy medzi domácou Spišskou Novou Vsou a Duklou Trenčín sa nevyhol incidentu.

Rozhodcovia prerušili duel počas tretej tretiny po tom, ako medzi striedačky padla dymovnica. Tú na ľadovú plochu hodil jeden z divákov.

"Vedenie klubu mrzí vzniknutá situácia, ktorá sa odohrala na konci zápasu. V histórii klubu sa nikdy nič podobné neudialo a preto sme nútení podať trestné oznámenie na neznámeho páchateľa, pretože takéto konanie jednotlivca klub odsudzuje," napísal na Twitteri Richard Rapáč, generálny manažér HK Spišská Nová Ves.

VIDEO: Dymovnica v zápase Spišská Nová Ves - Trenčín

"Vlastným šetrením (videozáznam) klub zistil, že k uvedenému konaniu nedošlo zo sektoru domáceho fanklubu, za ktorým si stojíme a je príkladným hnacím motorom nášho mužstva," dodal Rapáč.

Nespokojnosť neskrýval ani prezident Dukly Trenčín Miloš Radosa. "Miesto ukončenia zápasu vyhrozili rozhodcovia našim, že ak do 2 minút nenastúpia, tak skontumuje zápas v náš neprospech," reagoval na Twitteri.

Postoj vedenia domáceho klubu však pochválil. "Za mňa správny postoj. Všetky kluby sa musia snažiť o zlepšovanie prostredia v záujme zvyšovania počtu divákov, divákov ktorí to majú v hlave upratané a nechodia na štadióny s krvavými očami. Týmto je tento incident pre mňa uzatvorený," dodal.

Tabuľka Tipos extraligy

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»VIDEO: Zápas prerušila dymovnica medzi striedačkami. Rapáč: Podávame trestné oznámenie