VIDEO: Úvod zachytila famózne. Vlhová priznala aj to, čo musí v druhom kole zlepšiť

Petra Vlhová.
Petra Vlhová. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|11. nov 2023 o 10:49

Pozrite si jazdu Petry Vlhovej v 1. kole slalomu v Levi.

LEVI. Keď zašla jazdu Mikaela Shiffrinová ako štvrtá v poradí, ostatným súperkám nadelila vyše jeden a pol sekundy. Vyzeralo to, že sa na preteky pripravila fantasticky a ide si po siedme víťazstvo v Levi.

Na trať ale neskôr prišla s číslom sedem Petra Vlhová, ktorá nadelila Shiffrinovej ďalších 42 stotín sekundy a je priebežnou líderkou po prvom kole.

„Výborná prvá a druhá pasáž. Terénnu vlnu využila k tomu, aby si zobrala rýchlosť do roviny,“ reagoval na začiatok Vlhovej jazdy český komentátor Tomáš Budka.

Slovenka zašla prvé dva medzičasy najrýchlejšie zo všetkých pretekárok. 

VIDEO: Petra Vlhová a jej jazda v 1. kole slalomu v Levi

Medzi dve najlepšie slalomárky sveta sa zmestila len Nemka Lena Duerrová, ktorá bola oproti Vlhovej pomalšia o 18 stotín sekundy.

"Šla som to, čo sme trénovali, cítila som sa dobre. Nájazd do strminy som si postrážila a potom som nešla tak ako viem ísť. To musím vylepšiť. Všetko je otvorené a máme pred sebou druhé kolo.

Tie podmienky sú výborné. To, či by som štartovala na začiatku alebo ako siedma, bolo dnes jedno," povedala po pretekoch Petra Vlhová pre JOJ Šport. 

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»VIDEO: Úvod zachytila famózne. Vlhová priznala aj to, čo musí v druhom kole zlepšiť