VIDEO: Celkom iná Petra ako v Lienzi, nadchýnal sa komentátor. Vlhová predviedla rytmickú jazdu

Petra Vlhová na trati v 1. kole obrovského slalomu Svetového pohára v slovinskej Kranjskej Gore.
Fotogaléria (17)
Petra Vlhová na trati v 1. kole obrovského slalomu Svetového pohára v slovinskej Kranjskej Gore. (Autor: TASR)
Sportnet|6. jan 2024 o 10:21

Pozrite si jazdu Petry Vlhovej v 1. kole obrovského slalomu v Kranjskej Gore.

KRANJSKA GORA. Slovenská lyžiarka Petra Vlhová si do druhého kola obrovského slalomu v Kranjskej Gore vyjazdila najlepšiu pozíciu.

Jej náskok však nie je výrazny - druhá Federica Brignoneová stráca len dve stotiny sekundy. Jazda nevyšla Mikaele Shiffrinovej, ktorá na slovenskú lyžiarku stratila 98 stotín sekundy.

"Dokázala chytiť dobrý rytmus, má vysokú stopu. Má dobrú rytmickú a načasovanú jazdu. Bude sa cítiť výrazne lepšie ako v Lienzi, kde musela útočiť zo zadných pozícií," povedal o Vlhovej jazde komentátor Eurosportu Dominik Kárnik.

Fotogaléria: Petra Vlhová počas obrovského slalomu v Kranjskej Gore 2023

"Celkom iná Petra ako v Lienzi," nadchýnal sa komentátor nemeckej ARD Tobias Barnerssoi. Bývalý zjazdár, účastník zimnej olympiády 1994 v Lillehammeri, pripomenul Vlhovej výsledky na sklonku minulého roka, keď skončila v rakúskom stredisku piata v slalome a siedma v obrovskom slalome, ale už po prvom kole bola medzi porazenými.

"Je vidieť, ako sa Vlhová koncentruje a snaží sa o reparát. Reč tela je agresívnejšia ako v Lienzi. 

Je to veľmi tesný súboj s Brignoneovou, hore ešte Vlhová potrebovala, kým sa dostane do tempa. Dolu, kde Talianka spravila pri nájazde do cieľa menšiu chybu, ju Slovenka predbehla," komentoval Vlhovej jazdu.

VIDEO: Petra Vlhová a jej jazda v 1. kole obrovského slalomu v Kranjskej Gore

Druhé kolo obrovského slalomu je na programe o 12.30 h.


Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»VIDEO: Celkom iná Petra ako v Lienzi, nadchýnal sa komentátor. Vlhová predviedla rytmickú jazdu