Mourinho navštívil Rusko, podaril sa mu nezabudnuteľný trapas

José Mourinho na zápase KHL.
José Mourinho na zápase KHL. (Autor: TASR)
Igor Dopirák|29. apr 2020 o 10:00

Na nohy mu pomáhal slávny hokejista.

SME Šport extra - najlepšie virály:

Športový svet sa v týchto dňoch zastavil. Letné olympijské hry a majstrovstvá Európy vo futbale odložili, hokejový šampionát zrušili. Pozastavené sú aj všetky prestížne futbalové ligy či hokejová NHL.

Tím športových reportérov a editorov denníka SME sa preto rozhodol potešiť fanúšikov výberom najlepších virálnych videí a fotografií, ktoré v uplynulých rokoch rozveselili, dojali alebo ohromili divákov na Slovensku či na celom svete.

Najlepšie príspevky zo seriálu SME Šport extra - najlepšie virály zverejníme každý pondelok, stredu a piatok o 10:00 na stránke sport.sme.sk.

BRATISLAVA. Portugalský futbalový tréner José Mourinho bol vo februári minulého roka čestným hosťom na zápase Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) medzi Avangardom Omsk a SKA Petrohrad.

Svojský kouč, ktorý je známy svojou žoviálnosťou, ešte pred samotným stretnutím nechcene pobavil všetkých prítomných.

Mourinho bol autorom úvodného symbolického buly. Po vhodení puku sa otočil smerom k striedačkám, aby si vzápätí uvedomil, že si s kapitánmi oboch tímov nepodal ruky.

V tom sa však červený koberec pod ním pohol a Portugalčan spadol na ľad. Na nohy mu pomáhal aj držiteľ Stanleyho pohára Pavel Dacjuk.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Mourinho navštívil Rusko, podaril sa mu nezabudnuteľný trapas