VIDEO: Messi poslal Miami dvoma gólmi na čelo MLS, je druhý najlepší strelec súťaže

Lionel Messi (v strede) sa so spoluhráčmi teší po strelenom gól v zápase MLS Inter Miami - Nashville SC.
Lionel Messi (v strede) sa so spoluhráčmi teší po strelenom gól v zápase MLS Inter Miami - Nashville SC. (Autor: TASR/AP)
SITA|21. apr 2024 o 15:42

V tejto sezóne nastúpil na 6 zápasov a vždy skóroval alebo asistoval.

FORT LAUDERDALE. Kapitán argentínskej futbalovej reprezentácie, hviezdny Lionel Messi, sa dvoma presnými zásahmi podieľal na sobotňajšom triumfe Interu Miami doma nad klubom Nashville SC 3:1, čím sa posunul na druhú priečku hodnotenia kanonierov celej zámorskej MLS a svoj tím na čelo tabuľky Východnej konferencie.

Tridsaťšesťročný rodák z Rosaria v aktuálnom ročníku nastúpil do šiestich súbojov svojho tímu a v každom z nich skóroval alebo zaznamenal gólovú prihrávku.

Tretí gólu družstva z Floridy strelil Španiel Sergio Busquets, ktorý za Inter skóroval premiérovo od vlaňajšieho príchodu z FC Barcelona.

"Som veľmi šťastný, že môj gól pomohol tímu k víťazstvu. Dôležité sú úspechy družstva. Dnes som skóroval, ale ráta sa najmä pozitívny výsledok tímu," uviedol skúsený stredopoliar, ktorý strelil gól prvýkrát od roku 2022.

VIDEO: Zostrih zápasu Inter Miami - Nashville SC

Inter Miami ťahá v MLS šnúru piatich zápasov bez prehry s hráčmi Nashvillu, táto séria trvá od príchod Messiho do tohto klubu. "Spoznali sme ich štýl a to nám pomáha," myslí si obranca Tomás Avilés.

Lionel Messi v tejto sezóne MLS strelil už sedem gólov, lídrom tabuľky kanonierov je osemgólový Cristian Arango z Realu Salt Lake.

S Messim je na tretej priečke jeho klubový spoluhráč Luis Suárez so šiestimi presnými zásahmi spolu s ďalšími troma futbalistami.

Tabuľky MLS

Východná konferencia:

Západná konferencia:

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»MLS»VIDEO: Messi poslal Miami dvoma gólmi na čelo MLS, je druhý najlepší strelec súťaže