Vémolov návrat do UFC? „Nádej umiera posledná,“ hovorí Terminátor

Dávid Lukáč|14. dec 2020 o 01:00

Karlos prehovoril o návrate medzi elitu.

Karlos Vémola (29-6, 2-4 UFC) naposledy okúsil klietku UFC v roku 2013, no odvtedy sa viackrát nechal počuť, že sa do najprestížnejšej organizácie sveta plánuje vrátiť. Nakoľko je to však v súčasnosti reálne, keď UFC dokonca masívne prepúšťa desiatky bojovníkov?

„Nádej umiera posledná. Ja mám 11 výhier, 1 prehru a teraz 2 výhry. Ak vyhrám aj ďalší zápas, tak mám 14 výhier z posledných 15 zápasov, čo si myslím nie je vôbec zlý rekord. Bolo by to však asi skôr o tom byť pripravený, preto teraz tiež chodím trochu nižšiu váhu, keby niekde odpadol niekto z UFC a ja som sa im zrovna hodil ako záskok. Stáť sa môže čokoľvek, ale človek si musí dávať do hlavy nejaké jasné ciele, a tak trochu reálne, aby si za nimi mohol reálne ísť.

Pre mňa je teraz hlavný cieľ dostať sa k odvete s Attilom Véghom, pretože keď sa k nej dostanem, tak by som sám sebe i celému svetu mohol povedať, že tu mám 15 zápasov a raz som prehral, pretože som zakopol. To bola chyba, ktorú som opravil. Takže by som bol akoby bez prehry a potom by som mohol ďalej premýšľať o tom, či na UFC mám alebo nemám,“ povedal Karlos Vémola vo svojom živom vysielaní na sociálnych sieťach (via MMA Shorties).

Ďalšiu výhru môže český bojovník zaknihovať už 30. decembra v Brne, keď sa divákom predstaví na jubilejnom turnaji OKTAGON 20.

Foto: Oktagon MMA

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Vémolov návrat do UFC? „Nádej umiera posledná,“ hovorí Terminátor