Vaščák na hosťovanie do FK Teplice

SITA|12. sep 2008 o 10:13

TEPLICE 12. septembra (SITA) - Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Blažej Vaščák sa stal najnovšou posilou českého prvoligového klubu FK Teplice. Ako informuje oficiálna internetová ...

TEPLICE 12. septembra (SITA) - Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Blažej Vaščák sa stal najnovšou posilou českého prvoligového klubu FK Teplice. Ako informuje oficiálna internetová stránka aktuálne 10. tímu Gambrinus ligy 2008/09 www.fkteplice.cz, ofenzívny záložník, ktorý je kmeňovým hráčom talianskeho US Lecce, bude Na Stínadlech hosťovať do konca aktuálnej sezóny. V zmluve je aj opcia na prípadnú ďalšiu spoluprácu či trvalý prestup.

Dvadsaťštyriročný rodák z Krompách, ktorý vo svojej kariére obliekal dresy Košíc, Trenčína, Artmedie Petržalka a talianskych tímov Trevisa, Lecce a Ceseny (tam bol na hosťovaní v priebehu minulého ročníka z Lecce), by mal so svojimi novými spoluhráčmi absolvovať premiérový tréning už v piatok. Vaščák, ktorý sa dostal do povedomia futbalovej verejnosti počas úspešného ťaženia Artmedie v Lige majstrov 2005/06, má na svojom konte štyri štarty v slovenskej reprezentácii. V auguste absolvovala nová tvár "žlto-modrých" skúšku v anglickom druholigovom klube FC Watford, no z jeho pôsobenia na "ostrovoch" napokon zišlo. V kádri FK Teplice sa Vaščák stretne s dvojicou svojich krajanov, Tomášom Belicom a Michalom Gašparíkom.


Nachádzate sa tu:
Domov