Varga pre problémy s kolenom chýba na írskom turné SAFC

SITA|1. aug 2007 o 15:20

SUNDERLAND 1. augusta (SITA) - Slovenský futbalový stopér Stanislav Varga z anglického - od novej sezóny opäť prvoligového - klubu AFC Sunderland má bližšie nešpecifikované problémy s kolenom. Tridsaťštyriročný ...

SUNDERLAND 1. augusta (SITA) - Slovenský futbalový stopér Stanislav Varga z anglického - od novej sezóny opäť prvoligového - klubu AFC Sunderland má bližšie nešpecifikované problémy s kolenom. Tridsaťštyriročný rodák z Lipian zo zdravotných dôvodov rovnako ako Carlos Edwards, Ross Wallace, Kieran Richardson a Liam Miller nenastúpi na stredajší večerný priateľský zápas proti írskemu Galway. Absentoval aj v pondelňajšom dueli proti Corku (1:1) a nebol k dispozícii ani v sobotu na pôde Bohemians Dublin (Sunderland vyhral 1:0) v rámci tréningového turné "čiernych mačiek" po "zelenom ostrove". Zatiaľ nie je jasné, či sa bude môcť zapojiť do atraktívneho sobotňajšieho prípravného stretnutia proti Juventusu Turín (o 16.00 h SELČ).

Mladoženáč Varga (9. júna sa oženil s dlhoročnou priateľkou Máriou Jackovou) sa vrátil na Stadium of Light vlani v lete zo škótskeho Celticu Glasgow, kde pôsobil od leta 2003 a s "katolíkmi" získal dvakrát domáci titul i pohár. Do Sunderlandu premiérovo zamieril z bratislavského Slovana už v roku 2000 za odstupné 650 000 libier a sezónu 2001/2002 strávil na hosťovaní v mužstve West Bromwich Albion. Bývalý hráč Prešova a Bardejova, 54-násobný reprezentant SR a strelec dvoch gólov v národnom tíme, nastúpil počas sezóny 2006/2007 v druhej najvyššej anglickej dlhodobej súťaži The Championship v 20 zápasoch (1 gól), ale od začiatku kalendárneho roka mal problémy s bokom a do základnej zostavy sa dostal len raz.


Nachádzate sa tu:
Domov