Varga nazad v Sunderlande, ale vraj tam končí

SITA|6. máj 2008 o 14:46

SUNDERLAND 6. mája (SITA) - V utorok predpoludním sa na Stadium of Light anglického prvoligového futbalového klubu AFC Sunderland objavili piati hráči, ktorí v ostatnom období boli na hosťovaní - medzi ...

SUNDERLAND 6. mája (SITA) - V utorok predpoludním sa na Stadium of Light anglického prvoligového futbalového klubu AFC Sunderland objavili piati hráči, ktorí v ostatnom období boli na hosťovaní - medzi nimi aj skúsený slovenský stopér Stanislav Varga. Informáciu priniesla internetová stránka "čiernych mačiek". Podľa denníka Sunderland Echo teraz čaká kouča Roya Keana týždeň plný pracovných povinností, pretože si potrebuje upratať stôl. Budúcnosťou jednotlivých hráčov sa zaoberajú aj noviny Daily Star a okrem iného a bez zaváhania píšu: "Futbalisti ako David Connolly, Graham Kavanagh, Stan Varga a Ian Harte, ktorí sa do tejto sezóny prakticky ani nezapojili, budú určite vylodení."

Pre bývalého slovenského reprezentanta Vargu, ktorý bol od začiatku tohto roka na hosťovaní v druholigovom FC Burnley, sa sezóna 2007/2008 predčasne skončila už v polovici marca vinou vleklého zranenia pravej nohy. Indispozícia si o mesiac neskôr po zlyhaní liečby injekciami vyžiadala operáciu. Tridsaťpäťročný rodák z Lipian nebol "Clarets" k dispozícii v ostatných siedmich dueloch v druhej najvyššej súťaži, The Championship. Bývalý hráč Tatrana Prešov, Slovana Bratislava, Sunderlandu (prvé pôsobenie), West Bromwichu Albion a Celticu Glasgow sa predvlani v septembri vrátil do Sunderlandu a platnosť jeho kontraktu sa v lete končí.

Nachádzate sa tu:
Domov