V zápase Švajčiarsko - Švédsko rozhodne štvorhra

SITA|2. feb 2008 o 21:53

BUDAPEŠŤ 2. februára (SITA) - Vo dvojhrách sobotňajšieho stretnutia Švajčiarsko - Švédsko na turnaji I. skupiny euroafrickej zóny Pohára federácie 2008 tenisových reprezentačných družstiev žien nepadlo ...

BUDAPEŠŤ 2. februára (SITA) - Vo dvojhrách sobotňajšieho stretnutia Švajčiarsko - Švédsko na turnaji I. skupiny euroafrickej zóny Pohára federácie 2008 tenisových reprezentačných družstiev žien nepadlo rozhodnutie o druhom postupujúcom do aprílového play off o účasť v II. svetovej skupine ročníka 2009 tejto súťaže. Švajčiarsku zabezpečila prvý bod Emmanuelle Gagliardová, ktorá zdolala Johannu Larssonovú 6:4, 5:7, 6:4, ale potom Patty Schnyderová nečakane nestačila na Sofiu Arvidssonovú. Severanka si triumfom 6:2, 3:6, 6:2 vynútila deblový zápas, v ktorom ešte o niečo pôjde. Niečo také sa nepodarilo Holanďankám Renée Reinhardovej a Arantxy Rusovej, ktoré v singloch statočne vzdorovali renomovanej srbskej dvojici Ana Ivanovičová, Jelena Jankovičová, ale do baráže napokon putuje extrémne silný balkánsky tím účinkujúci po prvý raz v takejto zostave.


Priebežný stav sobotňajších stretnutí o postup do play off o účasť v II. svetovej skupine Pohára federácie 2009 tenisových reprezentačných družstiev žien z tohtotýždňového turnaja I. skupiny euroafrickej zóny v Budapešti (tvrdý povrch Gerflor Taraflex v hale SYMA Sportközpont):

ŠVAJČIARSKO - ŠVÉDSKO 1:1 po dvojhrách (štvorhru ešte nedohrali)

Emmanuelle Gagliardiová - Johanna Larssonová 6:4, 5:7, 6:4

Patty Schnyderová - Sofia Arvidssonová 2:6, 6:3, 2:6


SRBSKO - HOLANDSKO 2:0 po dvojhrách - Srbsko už má istotu postupu

Ana Ivanovičová - Renée Reinhardová 6:3, 2:6, 6:3

Jelena Jankovičová - Arantxa Rusová 6:2, 7:6 (7)


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Billie Jean King Cup»V zápase Švajčiarsko - Švédsko rozhodne štvorhra