V pondelok schôdzka FC Barcelona - AC Miláno - Ronaldinho

SITA|14. júl 2008 o 12:42

RÍM 14. júla (SITA, AFP) - V pondelok by sa mohla uzavrieť otázka budúcnosti brazílskeho futbalistu Ronaldinha. Podľa talianskeho denníka La Gazzetta dello Sport je do Barcelony situovaná schôdzka všetkých ...

RÍM 14. júla (SITA, AFP) - V pondelok by sa mohla uzavrieť otázka budúcnosti brazílskeho futbalistu Ronaldinha. Podľa talianskeho denníka La Gazzetta dello Sport je do Barcelony situovaná schôdzka všetkých troch zainteresovaných strán - zástupcov doterajšieho zamestnávateľa FC Barcelona, potenciálneho nového pôsobiska AC Miláno a samotného hráča, na ktorej by sa mal skompletizovať prestup bývalého dvojnásobného najlepšieho hráča sveta za 15 miliónov eur z Nou Campu na San Siro. Na mítingu by mal byť prítomný aj Ronaldinhov agent a brat v jednej osobe Roberto de Assis. "Ja osobne som s Ronaldinhom hovoril pred jeho odchodom z Porto Alegre do Španielska. Povedal mi, že chce hrať za AC," skonštatoval španielsky konzultant "rossoneri" Ernesto Bronzetti. Podľa neho tiež nebude problém, aby bývalý hráč Paríž St. Germain reprezentoval Brazíliu na augustových olympijských hrách v Pekingu. "Som presvedčený, že v tejto otázke mu Galliani (viceprezident AC, pozn. SITA) už povedal svoje áno," dodal Bronzetti.

Boj o 28-ročného ofenzívneho stredopoliara, ktorý svojimi technickými finesami dokáže zabávať futbalové publikum, však stále nevzdáva ani anglický klub Manchester City. Predstavitelia tímu z Premier League, za ktorým finančne stojí bývalý thajský premiér Thaksin Šinawatra, poslali podľa britského denníka Daily Mail do Barcelony v nedeľu neskoro v noci mail s ponukou na 22 miliónov libier. City zároveň ponúkajú Ronaldinhovi o 100-tisíc libier vyšší týždenný plat ako v AC Miláno.


Nachádzate sa tu:
Domov