V batožine Davenportovej okrem rakiet aj detské hračky

SITA|25. jún 2008 o 13:59

PARÍŽ 25. júna (SITA, AFP) - Bývalá wimbledonská šampiónka z roku 1999 Američanka Lindsay Davenportová si na tohtoročný tenisový sviatok v All England Clube musela okrem tenisových rakiet pribaliť aj ...

PARÍŽ 25. júna (SITA, AFP) - Bývalá wimbledonská šampiónka z roku 1999 Američanka Lindsay Davenportová si na tohtoročný tenisový sviatok v All England Clube musela okrem tenisových rakiet pribaliť aj niekoľko detských hračiek a fliaš na pitie pre jednoročného syna Jaggera Jonathana. Tridsaťdvaročná Davenportová, ktorá počas kariéry ukončila tenisový rok na najvyššej pozícii už štyrikrát, chýbala na wimbledonskej tráve počas posledných dvoch rokov. Najprv ju v roku 2006 z hry vyradilo zranenie chrbta, pred rokom pauzovala tesne po pôrode. "Nemyslela som si, že sa ešte môžem vrátiť. Ale stalo sa, je to pre mňa česť," povedala rodáčka z Kalifornie po výhre v 1. kole nad Češkou Renátou Voráčovou a ďalej dodala: "Mám na toto miesto len tie najlepšie spomienky. Odkedy sa zúčastňujem na grandslamových turnajoch, ten v Londýne mám najradšej."

Syn Jagger Jonathan pricestoval do Londýna spolu so šťastnou mamičkou, preto obsah jej tenisovej tašky dopĺňa okrem tenisovej "výzbroje" aj niekoľko detských hračiek. "Všade, kde sa zastavíme, kúpime niekoľko hračiek. Pri našom odchode ich potom rozdáme a v ďalšom meste nakúpime iné," povedala držiteľka 55 singlových titulov na okruhu WTA. "Teraz už moju myseľ zamestnáva omnoho viac vecí a pri balení sú tie moje druhoradé. Pripravila som si aj zoznam, aby som náhodou na niečo nezabudla," prezradila trojnásobná grandslamová víťazka, ktorá sa už veľmi teší na pekinskú olympiádu. Pred dvanástimi rokmi získala na OH v Atlante zlatú medailu. "Veľmi sa teším do Pekingu. To bol môj prvoradý cieľ po návrate z materskej dovolenky - dostať sa na olympiádu," doplnila Davenportová.



aa;fr;ds

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»V batožine Davenportovej okrem rakiet aj detské hračky