Už aj Oscar De La Hoya vyzýva Conora McGregora

Adrián Mečiar|14. nov 2017 o 01:00

„Stačia mi dve kolá," tvrdí sebavedomo legenda boxerského sveta.

Olympíjský víťaz z Barcelony, bývalý svetový šampión a v súčasnosti promotér, Oscar De La Hoya, ešte nedávno patril k najväčším kritikom súboja medzi Floydom Mayweatherom a Conorom McGregorom. „Vôbec nerešpektujete box, robíte z nášho športu výsmech," povedal De La Hoya pred duelom a v kritike pokračoval aj po samotnom zápase, „Floyd ho nechával vyhrávať úvodné kolá, bola to fraška."

Asi o tri mesiace neskôr sa však zdá, že ´The Golden Boy´ zmenil názor na meranie síl medzi boxerom a MMA bojovníkom: „Som veľmi súťaživý typ a myslím si, že to v sebe stále mám. Už nejakú dobu tajne trénujem, v tichosti. Som rýchlejší a silnejší ako kedykoľvek predtým. Viem, že Conora ukončím v priebehu dvoch kôl. Stačia mi dve kolá, to je všetko, čo potrebujem. Vrátil by som len pre tento duel, iba jeden posledný zápas. Vyzývam ho!"

De La Hoya ešte zdôraznil, že súboj s írskou hviezdou by samozrejme musel prebehnúť v boxerskom ringu. „Isteže, museli by sme bojovať v ringu. V oktagone je kráľom on, tam by ma zničil."

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Box»Už aj Oscar De La Hoya vyzýva Conora McGregora