US Open - Nadal chce viac komunikácie so šéfom ATP

SITA|2. sep 2008 o 14:20

NEW YORK 2. septembra (SITA, AP) - Španielsky tenista Rafael Nadal považuje za prioritu pre budúceho šéfa Asociácie tenisových profesionálov (ATP) viac komunikácie. "Podľa mňa je práve toto najdôležitejšou ...

NEW YORK 2. septembra (SITA, AP) - Španielsky tenista Rafael Nadal považuje za prioritu pre budúceho šéfa Asociácie tenisových profesionálov (ATP) viac komunikácie. "Podľa mňa je práve toto najdôležitejšou úlohou pre nástupcu Etienna De Villiersa. Nový šéf ATP by mal nielen vedieť čosi o tenise, ale aj prejaviť snahu hovoriť o ňom s ľuďmi, ktorých znalosti problematiky sú ešte hlbšie," uviedol líder svetového rebríčka počas US Open v súvislosti s nedávnou správou o odchode De Villiersa z funkcie na konci tejto sezóny.

Ako je známe, Nadal, ale aj Švajčiar Roger Federer a Srb Novak Djokovič, deklarovali ambíciu mať väčší vplyv na dianie v mužskej časti "bieleho športu" a všetci traja boli zvolení do desaťčlennej rady hráčov ATP. Najviac kritiky počas funkčného obdobia Juhoafričana De Villiersa, ktorý prišiel z manažmentu spoločnosti Walt Disney, zožala termínová listina, najmä jej nahustenosť počas európskej antukovej časti sezóny. Nadal skonštatoval, že je nemožné, aby to bolo ešte horšie ako v roku 2008.


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»US Open - Nadal chce viac komunikácie so šéfom ATP