Urážali jeho rodinu. Na tlačovke nebol Woodley ďaleko od bitky

(Zdroj: MMAFighting)
Daniel Stankovič|27. aug 2021 o 11:18 (aktualizované 27. aug 2021 o 11:18)

Napätú situáciu musela vyriešiť ochranka.

CLEVELAND. Boxerský súboj internetovej hviezdy Jakea Paula (3-0 Box) a bývalého šampióna UFC Tyrona Woodleyho (19-7-1 MMA) naberá na obrátkach.

Predzápasová tlačová konferencia len pár dní pred jeho konaním priniesla nečakaný moment, keď člen tímu Paula začal urážať ako samotného Woodleyho, tak aj jeho matku. Aby toho nebolo málo, v jeho blízkosti sa ocitla sestra 39-ročného bojovníka, ktorá sa s "mužom v oranžovom" okamžite pustila do hádky.

Hoci päťnásobný šampión UFC nebol v momente incidentu v blízkosti, na záberoch je zjavné, ako sa snaží dostať k členovi tímu Jakea Paula, ktorý celý spor vyvolal.

Vyhrotené chvíle medzi oboma tábormi ukončil až zásah bezpečnostnej služby, keď oba tímy rozdelili a vyviedli z miestnosti. Elitný americký novinár Ariel Helwani opísal, ako sa vďaka jej zásahu predišlo možnej bitke.

Dostal by som každého v miestnosti, a to takým spôsobom, akým ste to ešte nevideli. Kašľať na UFC, kašľať na knokaut, začal by som im ubližovať do tej miery, pokiaľ by ste nevideli chlapíkov v oranžovom padať na zem (členovia tímu Jakea Paula). Nikto nebude s mojou mamou takto hovoriť,“ povedal Woodley a dodal, že ide len o ďalšiu motiváciu naviac pred nedeľným súbojom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Urážali jeho rodinu. Na tlačovke nebol Woodley ďaleko od bitky