Oficiálne: UFC potvrdilo McGregorov zápas. Do predaja idú lístky pre divákov

Promotéri potvrdili hlavný zápas UFC 264.
Promotéri potvrdili hlavný zápas UFC 264. (Zdroj: Twitter/UFC)
SvetMMA|14. apr 2021 o 14:43

Je to oficiálne.

LAS VEGAS. Súboju už definitívne nič nestojí v ceste. Hoci sa Conor McGregor vyhrážal zrušením duelu, teraz je jasné, že tieto slová nemyslel vážne.

10. júla ho v Las Vegas čaká tretí zápas s Dustinom Poirierom. Organizácia na sociálnych sieťach potvrdila, že to bude hlavný zápas podujatia UFC 264.

Tento stret rozsekne vyrovnané skóre rivality, ktorá sa začala písať ešte v roku 2014.

McGregor vyhral prvý vzájomný duel, následne sa dostal až k dvom opaskom. V posledných rokoch sa ale viac darí Poirierovi, ktorý si taktiež siahol na titul.

Svoj progres preukázal aj v januári tohto roka, keď McGregorovi vrátil prehru. 

Medzi oboma tábormi to v súčasnosti poriadne vrie. Udalosti z posledných dní naznačujú, že nás čakajú skutočne zaujímavé týždne.

Zápas pred zaplnenou arénou

Prezident UFC Dana White dlhšie avizoval, že chce vrátiť fanúšikov do hľadiska pri prvej príležitosti, ktorá sa naskytne.

Už aprílový turnaj UFC 261 sa teda bude konať na Floride pred 15-tisícovou diváckou kulisou. V tomto trende chcú promotéri pokračovať aj v ďalších mesiacoch.

Výnimkou nebude ani júlový galavečer. „Som šťastný, že to môžem konečne oznámiť, Vegas je späť! UFC 264 bude hostiť T-Mobile Aréna v Las Vegas so stopercentnou kapacitou. Dámy a páni, to znamená 20-tisíc fanúšikov,“ povedal White.

Vstupenky podľa Whitea pôjdu do predaja už tento týždeň.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oficiálne: UFC potvrdilo McGregorov zápas. Do predaja idú lístky pre divákov