Zostrihy UFC 260: Bývalému šampiónovi nestačila ani väčšia agresivita, sebavedomý O´Malley sa vrátil na víťaznú vlnu (VIDEO)

Bývalý šampión Woodley prehral štvrtýkrát po sebe.
Bývalý šampión Woodley prehral štvrtýkrát po sebe. (Zdroj: Zuffa, UFC)
SvetMMA|28. mar 2021 o 15:05

Okrem korunovácie nového kráľa ťažkej váhy sme videli viacero ďalších ukončení.

LAS VEGAS. UFC má nabitý program, a tak sme v nedeľu ráno boli svedkami druhého číslovaného podujatia v rámci tohto mesiaca.

V hlavnom zápase večera UFC 260 bol Francis Ngannou korunovaný za šampióna ťažkej váhy, keď po dominantnom výkone zosadil z trónu Stipeho Miocica.

Bývalý šampión opäť ťahal za kratší koniec

Nesklamal ani zvyšok karty. Tyron Woodley vstupoval do súboja s Vicentem Luquem s nožom na krku. Po strate opasku mu nevyšli ani ďalšie duely a jednoznačne prehral tri zápasy v rade.

Bývalý šampión bol ostro kritizovaný za posledné výkony. Vyčítali mu, že bol až príliš pasívny a skôr pripomínal tieň toho bojovníka, ktorý v roku 2016 knokautoval Robbieho Lawlera a následne viackrát obhájil opasok.

Woodley si tieto slová očividne vzal k srdcu. Súboj začal podstatne agresívnejšie a tvrdými ranami zasiahol Vicenteho Luqueho. Nanešťastie pre Woodleyho, Luque prežil prvotnú krízu a rýchlo sa vrátil do zápasu.

Po tvrdej výmene ostal Woodley otrasený. Ešte sa pokúšal o zvrat, no Luque potvrdil svoju všestrannosť a duel ukončil škrtením.

Sebavedomý O´Malley je späť

Posledný polrok bol z pohľadu Seana O´Malleyho veľmi náročný. 26-ročný talent sa doteraz nezmieril s kontroverznou porážkou, ktorú mu v auguste 2020 pripravil Chito Vera.

O´Malley chcel divákom dokázať, že mu patrí pozícia budúcej hviezdy zaslúžene. A teraz môžeme povedať, že sa mu to podarilo. S prehľadom.

„Ten chalan je naozaj dobrý, veľmi tvrdý bojovník. Mnohým ľuďom som týmto víťazstvom dokázal, že boli hlúpi,“ povedal po výhre O´Malley. 

Reagoval tak na vlnu kritiku, ktorá sa na neho vzniesla kvôli skutočnosti, že naďalej odmieta prijať prehru s Verom.

Hlavnú kartu otvorilo rýchle KO

Jamie Mullarkey potreboval presvedčivú výhru. Po príchode UFC dvakrát neuspel, pričom v oboch prípadoch prehral na body. Možno aj preto si povedal, že už viac nebude strácať čas.

Khamu Worthyho dokázal ukončiť v prvej minúte zápasu, ktorý otváral hlavnú kartu.

Mullarkeymu stačilo len 41 sekúnd. Perfektný spôsob, ako sa po prehrách naladiť na víťaznú vlnu a hlavne ukázať promotérom, že s ním treba počítať.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Zostrihy UFC 260: Bývalému šampiónovi nestačila ani väčšia agresivita, sebavedomý O´Malley sa vrátil na víťaznú vlnu (VIDEO)