UEFA prispeje na "Skóruj za Červený kríž" sumou 100-tisíc CHF

SITA|9. apr 2008 o 13:34

MANCHESTER 9. apríla (SITA) - Pred stredajším odvetným stretnutím štvrťfinále futbalovej Ligy majstrov 2007/08 medzi Manchestrom United a AS Rím odovzdá Európska futbalová únia (UEFA) domácemu ofenzívnemu ...

MANCHESTER 9. apríla (SITA) - Pred stredajším odvetným stretnutím štvrťfinále futbalovej Ligy majstrov 2007/08 medzi Manchestrom United a AS Rím odovzdá Európska futbalová únia (UEFA) domácemu ofenzívnemu stredopoliarovi Cristianovi Ronaldovi šek v hodnote 100-tisíc švajčiarskych frankov, keďže portugalský reprezentant je vyslancom Červeného kríža v rámci kampane "Skóruj za Červený kríž". Výťažok z nej pôjde na pomoc obyvateľom Afganistanu, ktorí sa stali obeťami nášľapných mín.

UEFA ďalej prispeje do tejto kampane sumou 5000 eur za každý gól z kopačky Cristiana Ronalda na júnových majstrovstvách Európy v Rakúsku a vo Švajčiarsku. Zapojiť sa do nej môže prostredníctvom internetu každý, kto pre svoj obľúbený národný tím z účastníkov šampionátu zakúpi tzv. virtuálne góly a pomôže mu tak k titulu Najhumanitárnejšie mužstvo ME. Fanúšikovia, ktorí sa rozhodnú týmto spôsobom prispieť na dobrú vec, môžu vyhrať atraktívne ceny vrátane vstupeniek na zápasy majstrovstiev Európy.


Nachádzate sa tu:
Domov