Turnaj Boj o Bratislavu/TFN talents sa vracia, prinesie dva dni plné zápasov

Boj o Bratislavu/TFN talents.
Boj o Bratislavu/TFN talents. (Zdroj: Tomáš Drábik)
SvetMMA|24. jún 2021 o 13:50

Po roku sa tradičné podujatie koná opäť.

BRATISLAVA. Po dlhom čase bez športových akcii sa hlavné mesto dočká turnaja bojových športov. Na svoje si prídu fanúšikovia rôznych disciplín vrátane MMA.

„Keďže bolo dlhú dobu nemožné kvôli situácii s koronavírusom zorganizovať športové podujatia, tak sme sa rozhodli urobiť rovno dvojdňový turnaj,“ hovorí Tomáš Drábik, ktorý je spolu s Marekom Herdom organizátorom Boja o Bratislavu/TFN talents.

Ten sa uskutoční už 16. a 17. júla v DoubleStar Šport Bare na Trnavskom mýte (Šancová 112).

„Radi tam organizujeme naše podujatia, keďže sa nám páči klubová atmosféra a blízky kontakt publika so zápasníkmi. Môžete sa tešiť na profesionálne a amatérske zápasy v MMA, kickboxe, boxe a thaiboxe.


V jednom z hlavných zápasov sa predstaví výborný a skúsený boxer Adrián Valentín, ktorý mal pôvodne na tomto turnaji boxovať s Dominikom Kalavským, no bohužiaľ, ten musel z osobných a pracovných dôvodov zo zápasu odstúpiť, čo nás veľmi mrzí, no rozumieme tomu. Hľadáme adekvátnu náhradu, aby mal tento zápas vysokú úroveň.

Okrem Adriána sa na akcii predstavia ďalší skvelí bojovníci (Šimon Bertovič, Peter Maasz, Jozef Hurák, Sebastian Šimkovič, Silvia Veselovská, Peter Polník, Marek Biháry a ďalší.), uzatvára Drábik.

Lístky je možné zakúpiť na stránke predpredaj.sk.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Turnaj Boj o Bratislavu/TFN talents sa vracia, prinesie dva dni plné zápasov