Trénerom Senca údajne Galád, ten to zatiaľ nekomentuje

SITA|2. júl 2007 o 21:27

BRATISLAVA 2. júla (SITA) - Podľa pondelkového večerného športového spravodajstva TV JOJ by mal futbalistov FC Senec v najbližšej sezóne Corgoň ligy viesť Ivan Galád. Štyridsaťštyriročný kouč sedel v ...

BRATISLAVA 2. júla (SITA) - Podľa pondelkového večerného športového spravodajstva TV JOJ by mal futbalistov FC Senec v najbližšej sezóne Corgoň ligy viesť Ivan Galád. Štyridsaťštyriročný kouč sedel v uplynulom ročníku na lavičke FC Nitra, s ktorou obsadil v tabuľke najvyššej slovenskej súťaže konečné 6. miesto. "Niečo sa rysuje... Mám však dohodu so spolumajiteľom a manažérom seneckého klubu, že dnes sa k tejto záležitosti nebudem vyjadrovať. K zástupcom médií som bol vždy ústretový, vychádzal som s nimi dobre, mal som a mám k novinárom kladný vzťah. Teraz však musím rešpektovať dohodu. V utorok budem múdrejší a k tejto téme sa vyjadrím," uviedol pre agentúru SITA v pondelok krátko po 21.00 h Ivan Galád.

Senec, ktorý skončil v Corgoň lige napokon ôsmy, viedol tréner, spojumajiteľ a viceprezident klubu v jednej osobe Jozef Valovič spolu s asistentom Branislavom Kriškom.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Trénerom Senca údajne Galád, ten to zatiaľ nekomentuje