Tréner Rondy Rousey volá po jej zápase s Cris Cyborg, Brazílčanka odpovedá

Adrián Mečiar|19. sep 2017 o 02:00

Žeby sme sa ešte predsa dočkali superfightu Rousey-Cyborg?

Edmond Tarverdyan, kontroverzný tréner Rondy Rousey, bol hosťom v jubilejnej 400. epizódy The MMA Hour. Hostiteľ šou, Ariel Helwani sa snáď Tarverdyana nemohol nespýtať na to, čo si myslí o Rondinom možnom pokračovaní kariéry v MMA.

„Momentálne nedokážem s istotou povedať, či sa ešte niekedy vráti do klietky. Je to asi 50-50. Ronda mala počas celej kariéry množstvo problémov so zraneniami, naposledy, pred zápasom s Nunes musela absolvovať ďalšiu operáciu kolena. Rozhodnutie je len na nej, no podľa mňa by Ronda zvládla minimálne jeden ďalší zápas. Ak by jej to dovolilo zdravie, určite sa dokáže fyzicky i psychicky pripraviť ešte na jeden súboj."

Edmond Tarverdyan má dokonca presnú predstavu o súperke pre Rondu.

„Rousey vs Cyborg, to je zápas, ktorý by som chcel vidieť. Cyborg je na Rondu príliš pomalá. Som presvedčený tým, že Ronda by tento duel vyhrala. Vravím vám, Cris na nás rýchlostne nemá."

Tieto slová sa veľmi rýchlo dostali k samotnej šampiónke pérovej váhy UFC. Cris Cyborg neváhala a ihneď odpovedala.

„Ak sa chce Ronda vrátiť, nech sa radšej stretne s Mieshou Tate. Ja som teraz v úplne inom štádiu kariéry než ona. Kedysi som o ten zápas stála, no vtedy bola Ronda neporazená a sebavedomá."

„S Rondou by som sa ale mohla stretnúť v WWE. Ona sa už v Hollywoode skvele orientuje a pre mňa by to zas bola nová výzva. Navyše, WWE by perfektne pasovalo aj jej trénerovi, pretože on je iba zlým vtipom."

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Tréner Rondy Rousey volá po jej zápase s Cris Cyborg, Brazílčanka odpovedá