Totti možno nenastúpi proti Interu

SITA|27. feb 2009 o 15:50

Hviezda talianskeho futbalového klubu AS Rím Francesco Totti sa zranila počas tréningovej jednotky aktuálne piateho tímu Serie A.

RÍM. Hviezda talianskeho futbalového klubu AS Rím Francesco Totti sa zranila počas tréningovej jednotky aktuálne piateho tímu Serie A 2008/09, jej štart v nedeľňajšom stretnutí 26. kola na ihrisku Interu Miláno je ohrozený.

Talianska televízna stanica Sky Sports Italia informovala, že kapitán Rimanov opustil predčasne piatkový dopoludňajší tréning. Rozsah jeho zranenia zatiaľ nie je známy, Totti by mal absolvovať niekoľko vyšetrení, ktoré ukážu, do akej miery je ohrozený štart v prestížnom nedeľňajšom šlágri proti lídrovi najvyššej talianskej súťaže na San Sire.

Tridsaťdvaročný bývalý taliansky reprezentant sa sťažoval na bolesti v pravom kolene. Vedenie klubu nechce riskovať komplikovanejšie zranenie svojho kľúčového hráča, preto Tottimu povolilo predčasne ukončiť tréningovú jednotku. Kapitán AS Rím pre natiahnutý sval už mesiac nútene pauzoval na prelome rokov 2008 a 2009. Pre mužstvo z večného mesta by to bola ďalšia citeľná strata, pre zranenie nemôže tréner Luciano Spalletti počítať v nedeľňajšom stretnutí so službami Cicinha a Juana.

Nachádzate sa tu:
Domov