Toto je začiatok niečoho väčšieho, verí napriek ťažkému zraneniu Procházka

Jiří Procházka.
Jiří Procházka. (Zdroj: instagram.com/jirkaprochazka/)
SvetMMA|28. nov 2022 o 14:07

Český bojovník je odhodlaný vrátiť sa späť na vrchol.

BRNO. Počas prípravy na titulovú obhajobu ho vyradilo zranenie ramena na dlhé mesiace. Jiří Procházka však aj napriek nepriaznivým okolnostiam ostáva pozitívne naladený.

Teraz už bývalý šampión poloťažkej váhy UFC nechal fanúšikov nazrieť do svojich myšlienkových pochodov a na sociálnych sieťach zanechal povzbudivý odkaz.

"Neexistujú žiadne prekážky, len príležitosť vidieť rovnakú cestu z iného uhla a byť silnejší a ľudskejší. Ak raz prijmete cestu bojovníka, alebo jednoducho budete k sebe úplne úprimní, potom hlboko viete, čo je lož a ​​čo je pravda, kde je vaša cesta.

Titul? Pred piatimi mesiacmi som sa stal šampiónom UFC a terajšia situácia mi môj vnútorný pocit šampióna nijako nemení, to je pocit a dôvod, kvôli ktorému som začal s MMA. Byť šampiónom medzi najlepšími a byť najlepší z najlepších," rozpovedal sa Procházka.

"To je moja nekonečná motivácia a duch-vedomie a vôľa pre čin. Nedá sa s tým pohnúť, aj keby som na silu chcel. Je to ako gravitácia, fyzikálny zákon.

Takže ak niekto získa titul poloťažkej váhy UFC a dokáže, že je teraz najlepší, zatiaľ čo ja budem odpočívať, bude mi cťou vidieť ten výkon a následne sa pripraviť ukázať, kto je právoplatným šampiónom tejto divízie a oveľa viac, kto je jednotkou naprieč všetkými váhami (P4P).

Ďakujem svojim fanúšikom za podporu a dôveru. Toto je začiatok niečoho väčšieho. Milujem vás," odkázal Jiří Procházka podporovateľom.

Ak pôjde všetko podľa plánu, do roka by sa bývalý šampión mohol vrátiť do klietky a zabojovať o opasok poloťažkej váhy znova. O uvoľnený titul sa 12. decembra pobijú Magomed Ankalaev s Janom Blachowiczom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Toto je začiatok niečoho väčšieho, verí napriek ťažkému zraneniu Procházka