Tony Ferguson dúfa, že Khabib a McGregor sa navzájom knokautujú

Adrián Mečiar|12. aug 2018 o 02:00

Ferguson je po zranení pripravený na návrat, no momentálne nemá voľného súpera.

Po tom, čosi Tony Ferguson len pár dní pred plánovaným duelom s Khabibom Nurmagomedovom neuveriteľne nešťastne zranil koleno, musel ´El Cucuy´ podstúpiť operáciu.

Fergusonova noha krátko po aprílovej operácii.

Dnes už je ale bývalý dočasný šampión ľahkej váhy pripravený na návrat. Ferguson na Instagrame oznámil, že od lekárov dostal zelenú.

Ferguson sa naposledy v oktagone predstavil ešte v októbri minulého roka, keď v treťom kole na submission ukončil Kevina Leeho. Ferguson vtedy získal dočasný opasok ľahkej váhy, o ktorý prišiel v apríli, keď sa Khabib Nurmagomedov stal oficiálnym šampiónom.

Ferguson dúfal, že po uzdravení sa stretne práve s Nurmagomedovom, ktorého by rád obral o titul. Khabib však bude bojovať s Conorom McGregorom, čo samozrejme Fergusona nemôže tešiť.

Ešte v júli, keď ani duel Khabib vs. McGregor nebol oficiálne oznámený, sa Fergusona spýtali, ako tipuje tento súboj. „Dúfam, že obaja dostanú KO, že sa navzájom knokautujú.“

Ferguson sa nachádza v naozaj nezávidenia hodnej situácii. Poirier, Diaz, Khabib a McGregor majú potvrdené zápasy, Leeho a Barbozu už porazil. Alvarez možno odíde z UFC.

Tonyho najlepšou šancou je teraz asi čakať, ako sa vyvinú dôležité duely v ľahkej váhe. Alebo môže byť pripravený ako prípadná náhrada.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Tony Ferguson dúfa, že Khabib a McGregor sa navzájom knokautujú