Tipovanie na NHL má teraz nový rozmer! Objav novinky na tikete

DOXXbet ponúka možnosť tipovať s Bet Builderom na NHL.
DOXXbet ponúka možnosť tipovať s Bet Builderom na NHL. (Autor: TASR/AP)
DOXXbet|16. dec 2021 o 20:00

DOXXbet prichádza s revolučnou novinkou Bet Builder aj pre NHL zápasy.

Ďalšia skvelá novinka je spustená pre športových tipérov práve na DOXXbet.sk. Tipovanie a sledovanie NHL je veľmi obľúbené práve v tomto zimnom období. Presne preto prichádza revolučná novinka Bet Builder aj pre NHL zápasy. Možnosť tipovať s Bet Builderom na NHL máte jedine v DOXXbet. Vyskúšajte to na svojom tikete!

Ako to funguje?

V najobľúbenejšej hokejovej lige, zámorskej NHL, si odteraz môžeš tipnúť aj na to, že Tvoj obľúbený hráč, napríklad Tomáš Tatar alebo Zdeno Chára strelí gól v zápase a zároveň výsledok zápasu bude výhra domáceho tímu. Vďaka tomuto nástroju dokážeš zvýšiť svoju pravdepodobnosť na výherný tiket, pretože svoj obľúbený NHL tím dôverne poznáš!

Nástroj Bet Builder si už mohol využiť na tipovanie na futbal či basketbal a teraz ho môžeš využiť aj v hokeji! V zápasoch NHL, NBA a futbalových líg, ktoré sú označené ikonou Bet Buildera má každý možnosť vytvoriť si vlastnú stávku zo zápasu. K dispozícii sú kombinácie na výsledok zápasu, hendikepy, počty gólov, strelcov, asistencie a množstvo ďalších. Najlepšie na tom je to, že čím viac príležitostí v zápase vyberieš, tým viac rastie aj výsledný kurz a teda aj výhra na Tvojom stavenom tikete! Možnosť tipovania s využitím Bet Buildera sa odomkne pre tipérov najneskôr jeden deň pred daným zápasom, preto je potrebné sledovať kurzovú ponuku a vystihnúť tipovanie NHL v správny čas.

Ukážka tiketu s použítím Bet Buileru na NHL.
Ukážka tiketu s použítím Bet Buileru na NHL. (Autor: DOXXbet)

Ako maximalizovať výhru s Bet Builderom

S Bet Builderom môže skutočný športový fanúšik vyhrávať viac, a to už na jednom zápase. Vyberať si môžeš stávky a udalosti na futbal, NHL alebo NBA. Pozri si, ako sa tipérom darí vďaka tomuto nástroju. Vďaka nástroju Bet Builder si tipér natipoval 10 zápasov a 30 rôznych udalostí na jednom tikete. Vklad 20 € a výhra neuveriteľných 1434,62 €.

Ukážka tiketu s použítím Bet Builderu na futbale.
Ukážka tiketu s použítím Bet Builderu na futbale. (Autor: DOXXbet)

Nezabudnite, že v DOXXbet nájdete okrem revolučného nástroju Bet Builder aj množstvo skvelých výhod! Športové tipovanie NHL a ďalších športov si teraz môžete užívať viac aj vďaka live streamom. Ak ešte nie ste v DOXXbet registrovaní môžete využiť pri registrácii náš špeciálny kód SPORTN, ktorý zadáte do políčka „skaut kód“. Ten kód pridelí novému klientovi hneď voľnú stávku 3 €, ktorá sa oplatí využiť!

Stav sa. Bav sa.

Nachádzate sa tu:
Domov»Blog»Tipovanie na NHL má teraz nový rozmer! Objav novinky na tikete