V novembri boli na čele tabuľky, teraz Nové Zámky vymenili trénera

Gergely Majoross ešte ako tréner MAC Budapešť.
Gergely Majoross ešte ako tréner MAC Budapešť. (Autor: TASR)
SITA|12. jan 2021 o 16:00

Klub rýchlo našiel náhradu za Martina Hrnčára.

NOVÉ ZÁMKY. Martin Hrnčár už nie je trénerom HC Mikron Nové Zámky.

Vedenie aktuálne deviateho tímu tabuľky najvyššej slovenskej hokejovej súťaže ho v utorok odvolalo z funkcie, informuje o tom oficiálny web klubu.

"Bohužiaľ, napriek dobrej práci trénerov sa nedostavili žiadané výsledky. Vedenie klubu musí zaujať stanovisko k vzniknutej situácii, nakoľko našim primárnym cieľom je stále postup do play-off. Zároveň chceme pripraviť kostru tímu pre ďalšiu sezónu," uviedol prezident klubu František Sucharda.

"Ďakujeme pánovi Hrnčárovi za odvedenú prácu v našom klube, prajeme mu veľa úspechov a veríme, že sa možno v budúcnosti znova stretneme," dodal Sucharda.

Nové Zámky v doterajšom priebehu sezóny odohrali 29 duelov a ešte koncom novembra boli na čele súťaže. Dnes im v tabuľke patrí 9. priečka.

O pár hodín neskôr klub zverejnil aj meno Hrnčárovho nástupcu. Angažoval 41-ročného maďarského kouča Gergelyho Majorossa, ktorých svojich nových zverencov povedie už v piatkovom zápase na ľade Michaloviec.

"Som naozaj šťastný, že som dostal príležitosť viesť mužstvo Nových Zámkov. Užíval som si dva roky v slovenskej extralige, preto som veľmi rád, že som späť. Pozrel som si niekoľko zápasov mužstva a videl som strašne veľa talentu, ktorým naši hráči disponujú. Hrajú so zápalom, čo je veľmi dôležité.

Budem sa snažiť nájsť spôsob, aby sme dostávali puk do bránky oveľa častejšie. Strieľanie gólov a využívanie presilových hier je kľúčom k úspechu, k vyhrávaniu zápasov, preto začneme práve tým," povedal po podpise zmluvy Majoross na oficiálnom klubovom webe.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»V novembri boli na čele tabuľky, teraz Nové Zámky vymenili trénera