Pohroma pre extraligu. Covid hlási ďalší klub, zrušili už všetky zápasy

Branislav Mezei.
Branislav Mezei. (Autor: TASR)
TASR|16. okt 2020 o 11:15

Hrať sa bude iba dohrávka 1. kola.

NITRA. Koronavírus sa naďalej šíri v tímoch hokejovej Tipos extraligy. V piatok potvrdil pozitívne prípady ďalší klub HK Nitra.

Tím nenastúpi na najbližšie tri zápasy extraligy - piatkový vo Zvolene a plánované dohrávky v nedeľu proti Miškovcu a v stredu proti Košiciam.

"HK Nitra neodohrá najbližšie tri plánované zápasy v dôsledku odhalenia niekoľkých pozitívnych prípadov v A-tíme," uviedol klub na facebooku.

Z pôvodne plánovaných šiestich zápasov dnešného 5. kola extraligy sa tak pre pozitívne prípady na koronavírus v kluboch neodohrá ani jeden.

Hrať by sa mal len vložený zápas 1. kola Miškovec - Trenčín (18.00).

Koronavírus sa v uplynulých týždňoch objavil už u väčšiny tímov najvyššej súťaže - v Nových Zámkoch, Liptovskom Mikuláši, Miškovci, Košiciach, Michalovciach, Poprade, Slovane Bratislava a Banskej Bystrici.

Napríklad Nové Zámky už majú za sebou karanténu a odohrali aj súťažné súboje. Košice začali s prípravou a prvý zápas mali odohrať v nedeľu proti Banskej Bystrici. Súboj však nebude pre čerstvé prípady Covidu-19 v tíme súpera.

Pozitívny prípad zatiaľ nehlásili len v Trenčíne, Zvolene a Detve.

Napríklad Detva však hrala naposledy proti Slovanu, ktorý po pretestovaní na druhý deň ohlásil, že Covid-19 zistili u osemnástich hráčov a piatich členov realizačného tímu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»TIPOS extraliga»Pohroma pre extraligu. Covid hlási ďalší klub, zrušili už všetky zápasy