Till zranený, ako náhrada do zápasu s Vettorim vstupuje Kevin Holland

(Zdroj: Zuffa/UFC)
Daniel Stankovič|2. apr 2021 o 18:03

Hlavný zápas turnaja UFC Vegas 23 má náhradu za zraneného bojovníka.

LAS VEGAS. Len pred pár dňami obletela komunitu MMA správa o zranení Darrena Tilla, ktorý si v príprave na súboj proti Marvinovi Vettorimu zlomil kľúčnu kosť. 

Netrvalo dlho a náhrada by mala byť na svete. Podľa informácií portálu MMAFighting by ňou mal byť Kevin "Trail Blazer" Holland, ktorý krátko po oznámení Tillovho zranenia na sociálnej sieti Twitter napísal viacero súhlasných správ o jeho možnom strete s talianskym bojovníkom.

Holland sa naposledy predstavil nedávno v dueli proti Derekovi Brunsonovi, kedy po piatich kolách odchádzal ako porazený.

Prezident UFC Dana White neskôr jeho výkon označil za psychický skrat, keďže Američan nepôsobil v súboji sústredene a už vôbec nepripomínal zápasníka s bilanciou piatich víťazstiev v uplynulom roku.

Teraz má Trail Blazer možnosť nielen napraviť prehru spred dvoch týždňov, ale predovšetkým získať cenný skalp. Vettori je v súčasnosti na vlne štyroch víťazstiev a všeobecne sa očakáva, že v prípade výhry nad Hollandom to môže byť on, kto bude ďalším titulovým vyzývateľom. 

Zápasom 10. apríla proti Vettorimu sa Holland stane tretím bojovníkom histórie, ktorý sa v rozmedzí menej než 21 dní postaví hneď dvakrát do hlavného duelu turnaja UFC.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Till zranený, ako náhrada do zápasu s Vettorim vstupuje Kevin Holland