Futbalista milánskeho AC odmietol hrať, namiesto toho nadával trénerovi

Tiémoué Bakayoko z AC Miláno.
Tiémoué Bakayoko z AC Miláno. (Autor: TASR/AP)
SITA|7. máj 2019 o 12:26

Po zápase sa ospravedlnil.

MILÁNO. Francúzsky futbalista v službách talianskeho klubu AC Miláno Tiémoué Bakayoko sa podujal na odvážny a drzý krok.

V pondelkovom zápase 35. kola Serie A proti Bologni (2:1) odmietol nastúpiť do duelu. V stretnutí figuroval od prvej minúty iba na lavičke náhradníkov domácich, a to údajne z dôvodu, že meškal na minulotýždňový tréning.

Keď ho však tréner Gennaro Gattuso chcel v 26. minúte poslať na trávnik, aby vystriedal zraneného Lucasa Bigliu, dočkal sa odmietavej odpovede.

Bakayoko neakceptoval rozhodnutie kouča a viaceré médiá zachytili, ako ho častoval škaredými urážkami. Dvadsaťštyriročný rodák z Paríža napokon do tohto merania síl vôbec nezasiahol.

Po zápase však obidve strany tvrdili, že spory neexistujú.

"Vydiskutovali sme si naše rozdielne postoje a Bakayoko sa celému tímu ospravedlnil. Všetko je v poriadku," povedal prítomným novinárom Gattuso podľa webu goal.com.

Stredopoliar z Francúzska je v aktuálnej sezóne na San Sire v rámci hosťovania z FC Chelsea. Za milánske AC nastúpil dohromady v 39 súťažných zápasoch a v Serie A strelil jeden gól.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Futbalista milánskeho AC odmietol hrať, namiesto toho nadával trénerovi