Chochlíková nedala súperke šancu. Na svetové hry pôjde s jasným cieľom

Monika Chochlíková
Monika Chochlíková (Zdroj: PML)
Vladimír Bilohuščin|11. jún 2022 o 22:18

Zástupkyňa Victory gym Trenčín ukázala, prečo patrí na svetovú špičku..

BRNO. Druhý hlavný zápas večera podujatia PML 3 patril ženskému zápasu. Svetová šampiónka Monika Chochlíková sa v odvete stretla s francúzskou reprezentantkou Juliette Lacroix, tentokrát ale pod plnými profesionálnymi pravidlami thajského boxu.

Pred súbojom Chochlíkova prízvukovala, že súperka bude určite tlačiť a na to si bude treba dávať pozor. Slovenská reprezentantka ale bola pred jasnou favoritkou, keď mala hlavne výškovú a rýchlostnú prevahu.

Už od úvodu súboja Monika zobrala opraty do svojich rúk, keď tlačila na súperku a s prehľadom bodovala presnými kopmi a údermi.

Hlavne predný push kick si nachádzal svoje miesto. Po prvom kole tak Francúzska musela niečo zmeniť, keď chcela pomýšľať na výhru.

Lacroix ale ani v ďalšom dejstve nedokázala nájsť účinnú zbraň a Chochlíková sa doslova bavila súbojom, keď ukázala celú plejádu techník a súperku v podstate k ničomu nepustila.

Aj preto boli konečné bodové lístky absolútne jednoznačné a Chochlíková si tak na svoje konto pripísala ďalšie cenné víťazstvo.

„Mala som tam trošku problémy, neviem prečo mi prišlo na zvracanie, ale všetko dobre dopadlo,“ prezradila po zápase Chochlíková.

Pred sebou má pritom Monika vrchol sezóny a to svetové hry v Amerike. A domáca hviezda má smelé plány.

„V pondelok idem na tréning a idem makať. Môj cieľ je priniesť zo svetových hier 2 zlaté medaily.“

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Chochlíková nedala súperke šancu. Na svetové hry pôjde s jasným cieľom