Svojho ducha som mal nastaveného úplne v ohni, hovorí „Dracula“ Moravčík po výhre nad Danišom

Dávid Lukáč|28. feb 2021 o 01:00

Vladimír Moravčík si pripísal na svoje konto cenný skalp.

Moravčík (vpravo) po zápase s Danišom.

Zápas storočia thajského boxu. Aj takéto spojenie sa v mediálnom svete objavovalo pred duelom Moravčík vs. Daniš. Kto čakal v súboji dekorovaných thaiboxerov trojkolovú bitku, ostal prekvapený. Super-fight turnaja Oktagon Underground: Last Man Standing skončil už v prvom kole po Moravčíkovom údere na spodok.

„V klietke som sa cítil perfektne, nakoľko som zápas vyhral hneď v prvom kole. Nebol som prekvapený, vedel som ako som pripravený, hlavu som mal nastavenú perfektne, myseľ tiež. Svojho ducha som mal úplne v ohni nastaveného.

Dnes ak by mal Igor vyhrať, tak neviem, čo by mal spraviť, aby ma prešiel. Trénoval som tie spodky a v podstate, ten úder mi aj vyšiel. Nebol som z toho vôbec prekvapený, iba som potvrdil, že som v Česko-Slovensku jednotka,“ povedal „Dracula“ na pozápasovej tlačovej konferencií.

„Užil som si aj nástup. Nástupovku mi vybrala manželka, takže jej ďakujem, lebo to bolo fakt výživné. Naozaj som si to užil,“ hovorí o svojom nástupe do klietky.

Má Vladimír Moravčík po veľkom víťazstve ešte nejaký nesplnený kariérny sen? „Svoju kariéru som v podstate nikdy neriešil, ona proste išla sama, plynula. Takže neviem, uvidíme čo nám to prinesie. Nechajme sa prekvapiť,“ dodáva tajomne na záver.

Foto: Oktagon MMA

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Svojho ducha som mal nastaveného úplne v ohni, hovorí „Dracula“ Moravčík po výhre nad Danišom