Svetová ženská jednotka neprešla v Cincinnati cez druhé kolo

Cristina McHale
Cristina McHale (Autor: AP)
SITA|17. aug 2011 o 21:13

Jednotka svetového rebríčka tenistiek vo dvojhre Caroline Wozniacka pred grandslamovými US Open márne hľadá formu.

Caroline Wozniacka v Cincinnati s tretím neúspechom v rade.

CINCINNATI. Jednotka svetového rebríčka tenistiek vo dvojhre Caroline Wozniacka z Dánska pred newyorskými grandslamovými US Open, na ktorých predvlani bola vo finále, márne hľadá formu.

V stredajšom stretnutí 2. kola dvojhry na turnaji WTA Western & Southern Open v americkom Cincinnati (Premier 5, dotácia 2,05 milióna USD, tvrdý povrch vonku) prehrala s 19-ročnou domácou držiteľkou voľnej karty Christinou McHalovou, 76. v renkingu, za 118 minút 4:6, 5:7.

"Takéto veci sa počas sezóny stávajú a nepamätám sa, kedy sa mi také niečo prihodilo naposledy. Predstavovala som si, že pred US Open odohrám viac duelov. Teraz aspoň budem môcť tvrdšie trénovať. Chcem sa vrátiť silnejšia a v ďalších dueloch víťaziť," uviedla 21-ročná "severanka" s poľskými koreňmi.

Wozniacka v 1. kole v Cincinnati v Ohiu ako jednotka tohto podujatia mala voľno. Hneď úvodný zápas nezvládla ani minulý týždeň v kanadskom Toronte proti Talianke Roberte Vinciovej (zhodou okolností takisto 4:6, 5:7).

Vtedy išlo o jej premiérové vystúpenie po júlovom skreči v osemfinále na antuke vo švédskom Bastade proti domácej Sofii Arvidssonovej.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Svetová ženská jednotka neprešla v Cincinnati cez druhé kolo