Svatoš sledoval duel proti Vancouveru iba z hľadiska

Marek Svatoš.
Marek Svatoš. (Autor: TASR)
SITA|18. feb 2011 o 10:07

Slovenského hokejového útočníka Marka Svatoša sa rozhodol tréner tímu zámorskej NHL Nashville Predators Barry Trotz posadiť do hľadiska.

NASHVILLE. Slovenského hokejového útočníka Marka Svatoša sa rozhodol tréner tímu zámorskej NHL Nashville Predators Barry Trotz nenominovať na zápas s Vancouverom.

Dvadsaťosemročný krídelník sledoval štvrtkovú domácu výhru Predators nad zatiaľ najúspešnejším tímom profiligy (3:1) iba z tribúny. Prednosť pred slovenským hokejistom dostal J. P. Dumont, ktorého hlavný kouč nenominoval v utorok na duel proti San Jose. Svatošov možný výpadok zo zostavy naznačil už spomenutý utorňajší zápas, v ktorom odchovanec košického hokeja odohral iba necelých päť minút. Pre slovenského útočníka to bolo prvé stretnutie po dlhej trinásťzápasovej pauze spôsobenej zranením kolena a následným artroskopickým zákrokom.

Marek Svatoš sa prvýkrát od roku 2000 vrátil na začiatku sezóny 2010/2011 do Európy a obliekol si dres Avangardu Omsk. V decembri však ukončil svoje pôsobenie v KHL a prijal ponuku zo St. Louis. Vzhľadom na neskorý podpis zmluvy ho Blues museli zaradiť na waiver listinu, odkiaľ si ho napokon stiahol Nashville. V jeho drese Svatoš doteraz odohral 8 zápasov a pripísal si na konto 3 body (1+2).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Svatoš sledoval duel proti Vancouveru iba z hľadiska