Susko na skúške v rakúskom Linzi

SITA|25. máj 2007 o 12:47

LINZ 25. mája (SITA) - Slovenský futbalový brankár Kamil Susko je momentálne na skúške v rakúskom klube LASK Linz, ktorý si v uplynulej sezóne vybojoval postup medzi elitu. Spolu s 15-násobným slovenským ...

LINZ 25. mája (SITA) - Slovenský futbalový brankár Kamil Susko je momentálne na skúške v rakúskom klube LASK Linz, ktorý si v uplynulej sezóne vybojoval postup medzi elitu. Spolu s 15-násobným slovenským reprezentantom absolvuje testy aj 30-ročný chorvátsky gólman Silvije Cavlina zo Šibeniku. Podľa prezidenta klubu Petra-Michaela Reichela preferujú v Linzi domácich hráčov, avšak tí, ktorí by im mohli pomôcť, sú veľmi drahí. Súčasná brankárska jednotka Mathias Nagel by mala s vedením mužstva podpísať novú zmluvu, pričom na konkurenciu zo zahraničia sa už veľmi teší.

Tridsaťdvaročný Susko je odchovancom Slovana Bratislava, neskôr vystriedal viacero klubov (Devín, Trenčín, Inter Bratislava, Spartak Trnava, Baník Ostrava, grécky PAOK Solún, iránsky Isfahán), pričom počas zimnej prestávky s ním podpísal dvojročnú zmluvu maďarský prvoligista ZTE Zalaegerszeg.

Nachádzate sa tu:
Domov