Súboj na Nepelu bude doslova ako v mojom hrade, teší sa ´Pirát´ Krištofič

Vladimír Bilohuščin|18. aug 2018 o 02:00

Už iba mesiac nás deli od podujatia OKTAGON 9.

Najväčší turnaj na území Slovenska OKTAGON 9 sa nezadržateľne blíži a s ním aj hlavný zápas večera, o ktorý sa postará víťaz druhej Výzvy Samuel ´Pirát´ Krištofič. Toho čaká ďalšia ťažká prekážka Grzegorz Siwy z Poľska.

“Svojho súpera vidím ako komplexného zápasníka,” prezrádza Krištofič a dodáva, že si Poliaka už aj trocha napozeral. “Je to tvrďák, ktorý preferuje sekanicu v postoji.”

Príprava na duel prebieha dobre, keď okrem domáceho prostredia plánuje slovenská stredná váha, spolu s trénerom Cibińskím, návštevu poľského klubu Sharks a taktiež sa mu možno podarí absolvovať kemp Full Fightu v Tatrách.

Krištofič do prípravy dá určite všetko a nie je sa ani čomu diviť, veď sa predstaví vo svojej srdcovej aréne. “Veľmi sa teším, že zápasím na Nepelu, keďže som už od detstva veľký fanúšik Slovanu, takže to je doslova ako v mojom hrade. No a keďže je to main event, tak to je už úplná čerešnička na torte.”

Samozrejme, ako šampiónovi druhej Výzvy, ´Pirátovi´ neušlo ani osadenstvo tretej série, kde je jedným z trénerov jeho súper v zápase o titul strednej váhy Miloš Petrášek. A tak prišlo aj na otázku, či by si nechcel s Petráškom zmerať sily aj na pozícii trénera slovenského výberu. “Palovi sa osvedčila slovenská trénerská dvojica, tak ju ponechal, aj keď to mohlo byť pre ľudí zaujímavé. Nemrzí ma to, momentálne by to bol aj tak problem, keďže sa pripravujem na OKTAGON 9. Možno v budúcnosti ma raz uvidíte aj ako trénera Výzvy.”

A koho by najradšej Krištofič videl ako víťaza tretej série? “Neviem, kto vyhrá, ale najviac to prajem Kajovi Ryšavému. Poznám sa s ním najdlhšie a je to fajn chlapec!”

Podujatie OKTAGON 9 s hlavným zápasom Krištofič vs Siwy si môžete vychutnať už 15. septembra.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Súboj na Nepelu bude doslova ako v mojom hrade, teší sa ´Pirát´ Krištofič