V stredu budú hrať aj Rybáriková, Kužmová, Kližan a Zelenay. Všetci vo štvorhre

Magdaléna Rybáriková.
Magdaléna Rybáriková. (Autor: TASR/AP)
SITA|15. jan 2019 o 13:32

Rybáriková a Kužmová budú hrať spolu.

MELBOURNE. Počas tretieho hracieho dňa na Australian Open v Melbourne bude mať slovenský tenis zastúpenie iba vo štvorhre.

Viktória Kužmová a Magdaléna Rybáriková si zopakujú spoluprácu, keďže spoločne štartovali v debli aj na vlaňajšom Roland Garros a US Open. V oboch prípadoch zvládli úvodnú prekážku, za druhé kolo sa však nepozreli.

V Melbourne ich v prvom kole na kurte č. 15 približne o 4.30 h SEČ čaká čínsko-austrálsky tandem Samantha Stosurová, Šuaj Čang.

Stredajší program Slovákov:

Denis Molčanov, Igor Zelenay (Ukr./SR) - Matteo Berrettini, Marco Cecchinato (Tal.)

/štvrtý zápas na kurte č. 10 - začiatok približne o 6.00 h/

Martin Kližan, Marcin Matkowski (SR/Poľ.) - Kung Mao-sin. Čang Ce (Čína)

/tretí zápas na kurte č. 22 - začiatok približne o 4.30 h/

Viktória Kužmová, Magdaléna Rybáriková (SR) - Samantha Stosurová, Šuaj Čang (Aus./Čina)

/tretí zápas na kurte č. 15 - začiatok približne o 4.30 h/

V prípade postupu do 2. kola budú pravdepodobne čeliť turnajovým osmičkám, taiwansko-americkému páru, Chsieh Su-wej a Abigail Spearsovej.

Medzi mužmi bude mať Slovensko takisto dvojnásobné zastúpenie. Martin Kližan vytvoril tandem s Poliakom Marcinom Matkowským.

V prvom kole si na kurte č. 22 približne o 4.30 h zmerajú sily s čínskym párom Čang Ce a Kung Mao-sin. Ak Kližan s partnerom uspejú, v druhom kole môžu natrafiť na pätnáste nasadené indické duo Dividž Šaran a Rohan Bopanná.

Špecialista na štvorhru Igor Zelenay sa v Melbourne predstaví v dvojici so svojom stabilným partnerom Ukrajincom Denisom Molčanovom.

V úvodnom stretnutí nastúpia na kurte č. 10 približne o 6.00 h proti talianskemu tandemu Matteo Berrettini - Marco Cecchinato. Ak Zelenay s Molčanovom postúpia, môžu si v ďalšom kole zmerať sily s turnajovými päťkami - francúzskym duom Nicolas Mahut a Pierre-Hugues Herbert.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Australian Open»V stredu budú hrať aj Rybáriková, Kužmová, Kližan a Zelenay. Všetci vo štvorhre