Strata pre turnaj Oktagon 44. Podujatie bude bez veľkej domácej hviezdy

Christian Eckerlin oslavuje výhru.
Christian Eckerlin oslavuje výhru. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|31. máj 2023 o 10:20

Miláčik nemeckého publika sa na domácej pôde neukáže.

OBERHAUSEN. Jedna z najväčších hviezd nemeckého MMA sa na blížiacom turnaji Oktagon 44 nepredstaví.

Christian Eckerlin sa počas prípravy na duel s Tatom Primerom nepríjemne zranil a nemôže zasiahnuť do boja.

„Hej, ľudia, vy viete, že obvykle nie som veľký rečník, ale dnes musím niečo povedať. Je to horká pilulka, ktorú musím prehltnúť, a nikdy som si nemyslel, že vám to budem musieť takto povedať.

Viem, že ste sa na zápas v Oberhausene všetci tešili, rovnako ako ja. Boli sme pripravení otriasť arénou a donútiť ju, aby sa otriasla. Ale život niekedy nehrá podľa našich pravidiel a my musíme prijať tvrdé rany.

Posledných niekoľko týždňov sme s mojimi trénermi tvrdo trénovali, dňom i nocou, aby sme vám predviedli ten najlepší zápas, aký ste kedy videli. Ale vesmír mal iné plány. Moje koleno jednoducho nechce spolupracovať a ja nemôžem ísť do klietky, keď nie som stopercentne fit.

Nebolo by to fér voči môjmu súperovi a predovšetkým voči vám. Viem, že niektorí z vás sú sklamaní. Cítim vašu bolesť, verte mi. Nie som človek, ktorý hľadá súcit, a nie som človek, ktorý len tak prizná porážku," uviedol Eckerlin na sociálnych sieťach.

Nemecký bojovník zároveň dodal, že to je síce neúspech, no vráti sa silnejší. Ospravedlnil sa všetkým fanúšikom, a tým, ktorí si už kúpili vstupenky, odkázal, že bude na turnaji Oktagonu prítomný.

"Sľubujem vám, že to nie je koniec. Akonáhle budú tie kolená zase fit, uvidíte ma opäť v akcii. Ďakujem vám za podporu a pochopenie,“ zakončil Christian Eckerlin svoje vyjadrenie.

Organizácia Oktagon MMA zatiaľ neuviedla, či španielsky bojovník Tato Primera ostáva na zápasovej karte a hľadá sa mu nový súper, alebo bude duel zrušený úplne.

Podujatie Oktagon 44 sa uskutoční 17.6. v Oberhausene.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Strata pre turnaj Oktagon 44. Podujatie bude bez veľkej domácej hviezdy